English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Gratis app för glosträning 🎉

Publicerad 12.11.2021 av Favo

Bara för att ha sagt det: - Glosträning har inte särskilt mycket med infoskärmar att göra…🤣 Men vi i PinToMind älskar att skapa enkla lösningar för vardagens utmaningar - och vi gillar att dela dem med världen! 🥳 Därför har vi skapat en liten app för glosträning, som du hittar i din webbläsare! Den heter Spellycat. 😺 Spellycat är helt gratis och kräver ingen registrering. Läs mer, och testa gärna själv!👇

Gratis app för glosträning 🎉

Möjligheter med Spellycat

Du känner också någon, gör du inte det? Som behöver plugga glosor? Här är några av möjligheterna som Spellycat ger:

OBS, alla lärare!

Och: – Hej, lärare:🙋🏻‍♀️ Det går även bra att dela veckans glosor med hjälp av en länk, eller genom att lägga till en QR-kod i en läxplan eller något annat du delar ut.

Studentarbete som vi är stolta över!

Kommer du ihåg Karen, som hade sommarjobb hos oss? Hon studerar datateknik, och nu i sommar tog hon ansvar för utvecklingen av Spellycat, som sitt första stora webbsideprojekt. 👏 Georg, som jobbar deltid hos oss vid sidan av sina studier i kommunikationsteknologi, var handledare och gav den sista finishen strax före publiceringen.✨

Karen och Georg har gjort ett jättebra jobb med Spellycat, och det hade varit otroligt roligt om den här appen kunde vara ett lyft och en hjälp för någon i glosträningen! 🙌

Hjälp oss att dela nyheten om Spellycat 🎉

Så nu hoppas vi att du, antingen du är lärare, mamma, pappa, mormor, farfar, moster, bror, syster, vän eller ovän… vill hjälpa oss att dela detta med någon som du tror kan ha glädje av glosträning med Spellycat:👇Arkiv för alla blogginlägg
« Ugoos - Rekommendation som ger nytt liv till gamla skärmar   ||   Nu finns vi på LinkedIn 🎉 »