English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Visning från Twitter inte längre möjligt

Publicerad 16.06.2023 av Favo

Twitter har ändrat sin policy för vem som får tillgång att hämta nyheter från dem. Vi har väntat och hoppats i det längsta att de skulle vända, men nu är tyvärr tillgången för oss att visa uppdateringar från dem stängd.

Visning från Twitter inte längre möjligt

Vi har hämtat nyheterna från Twitter från ett så kallat API, en koppling mellan våra och deras servrar. Som en del av ändringarna hos Twitter har priserna för att använda deras API skjutit i höjden, så att det inte längre finns något riktigt alternativ att hämta data från dem.

Vi har länge hoppats att de skulle erbjuda en lösning som skulle kunna vara ett alternativ för oss, men tyvärr inte.

För våra kunder innebär det att det inte längre kommer att vara möjligt att skapa nya anslag för att visa innehåll från Twitter, och att befintliga Twitter-anslag slutar att fungera. Vi rekommenderar därför att du tar bort eventuella Twitter-anslag från dina infoskärmar.

Vi kommer att följa med på om det öppnar sig nya möjligheter.Arkiv för alla blogginlägg
« Alltid uppdaterad med PinToMind   ||   Vi önskar dig en härlig sommar! »