English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Alltid uppdaterad med PinToMind

Publicerad 07.06.2023 av Favo

Visste du att PinToMind har en mobillösning som ingår i alla våra abonnemang? PinToMind Go ger dig en praktisk, liten version av infoskärmen, direkt i fickan. 📲 Läs vidare om du inte har upptäckt Go än, eller om du vill ha lite hjälp för att komma igång.

Med PinToMind Go kan du se till att informationen kommer rakt ner i fickan på din målgrupp. Du kommer enkelt igång redan idag!

Med PinToMind Go kan du se till att informationen kommer rakt ner i fickan på din målgrupp. Du kommer enkelt igång redan idag!

Vad är PinToMind Go?

PinToMind Go (eller bara Go) är PinToMinds egen mobilapp, som vi har utvecklat för att det ska bli ännu lättare för dig att nå fram med din information. 🎯

När du börjar använda PinToMind Go blir det du delar på infoskärmen helt enkelt ännu mer tillgängligt. Då kommer din publik att kunna följa med på infoskärmarna från sina egna mobiltelefoner. Du kan faktiskt använda Go som ett superenkelt intranät! ✨

PinToMind är en smart lösning för att få ut viktig och trevlig information, där användargränssnittet är mycket bra, enkelt att navigera i och man kan snabbt göra uppdateringar. Med möjligheten för push-notiser och tillgång från mobilapp kan alla se informationen, även om man inte är fysiskt på plats där skärmarna är placerade. Dessutom är priset överkomligt och supporten är utmärkt! Frits Are Løberg, Norgesmøllene AS

Läsvänlig design i mobilt format

Innehållet som visas i PinToMind Go är detsamma som på huvudskärmen, men med en anpassad design: Här behöver du inte sitta och vänta på skiftande anslag. I appen får du anslagen serverade i en läsvänlig lista som du kan scrolla genom i lugn och ro. 👀

Anslagen visas i en läsvänlig lista i PinToMind Go

Anslagen visas i en läsvänlig lista i PinToMind Go

Skicka ut notiser om viktiga meddelanden

För anslag du tycker att det är extra viktigt att alla får med sig, kan du aktivera push-notiser. 🔔 Då kommer de som använder Go att få en notis på sin mobil om det nya innehållet (om de har tillåtit push-notiser i inställningarna på sin mobila enhet).

PinToMind Go erbjuder lättillgänglig information då man inte behöver någon inloggning, utan bara koden till den aktuella skärmen. Både skolans personal, elever och barnens vårdnadshavare använder mobilappen. Vi på skolan är väldigt nöjda, och föräldrarna är också jättenöjda!Anneli Rytterlund, Midsommarkransens grundskola

Möjlighet att lägga in extra information

Meddelanden på en informationsskärm bör vara kortfattade. Men någon gång kanske du har lite mer att säga?

Den läsvänliga mobilvisningen i Go ger dig möjligheten att fördjupa eller lägga till länkar med mer information som du bara hänvisar kort till på den stora infoskärmen.

Det gör att du till exempel kan dela en dagordning, eller lägga in en länk till en anmälningsblankett, som bara syns i mobilappen. Smart, eller hur? 💫

Med Läs mer-funktionen i Go kan du lägga till mer information i enstaka anslag, som t.ex. en dagordning eller en länk till anmälan.

Med "Läs mer"-funktionen i Go kan du lägga till mer information i enstaka anslag, som t.ex. en dagordning eller en länk till anmälan.

När är PinToMind Go användbar?

PinToMind Go är särskilt användbar om din målgrupp behöver regelbunden tillgång till informationen som du delar, och/eller inte så ofta befinner sig i huvudskärmens omedelbara närhet. Det kan till exempel vara:

✅ Anställda generellt
✅ Anställda som arbetar skift
✅ Anställda som arbetar mycket ute
✅ Medlemmar i ett lag/en organisation
✅ Vårdnadshavare på skolor
✅ Studenter på t.ex. universitet, folkhögskolor och vuxenutbildningar
✅ Deltagare på mässor och festivaler *
✅ och många fler…

👉 Du kan gärna tänka på Go som en möjlighet för ett väldigt tillgängligt intranät. ✨

*Visste du förresten att PinToMind + PinToMind Go kan användas gratis på festivaler och mässor?

Möjligheten att använda mobilappen är verkligen superbra! Information direkt på mobilen passar många av eleverna väldigt bra. PinToMind Go gör det också möjligt att ge föräldrar tillgång till den information som delas och vi tycker att en sådan utökad tillgänglighet är väldigt praktiskt på en skola. Angela Eaton, Griffin School

Det är praktiskt att få information från PinToMind Go direkt i mobilen.

Det är praktiskt att få information från PinToMind Go direkt i mobilen.

Välj vilka skärmar som ska delas

Tänk på din målgrupp när du värderar om en skärm ska delas till Go. Kommer det att vara användbart för dem? Då är det bara att dela! Du bestämmer själv vilka skärmar som ska delas till mobilappen, och det är du som bäst ser möjligheterna hos just dig.

Informera om delningskoden

När du delar en skärm till Go, skapas en unik delningskod. Delningskoden kan du eventuellt ändra själv, till exempel om du vill ha en kod som är enklare att komma ihåg. De som du ger delningskoden till får tillgång till innehållet på den delade skärmen.

Vi har gjort det lätt för dig att visa delningskoden. Med några få klick publicerar du ett färdigt anslag till huvudskärmen, som berättar att man kan ladda ner PinToMind Go för mobil, och som tydligt visar vilken delningskod man ska använda.

Du kan självklart marknadsföra Go och dela koden själv i alla sammanhang där det är lämpligt, så att så många som möjligt i din målgrupp använder appen. 😎

Med några klick aktiverar du ett färdigt promo-anslag som visar delningskoden och uppmuntrar till att ladda ner Go.

Med några klick aktiverar du ett färdigt promo-anslag som visar delningskoden och uppmuntrar till att ladda ner Go.

Gratis för alla kunder

Och det bästa av allt? PinToMind Go är gratis för alla kunder! 🎉 Därför vill vi uppmuntra dig att titta närmare på hur du kan utnyttja denna fantastiska extra-resurs i ditt företag.

Hur kommer du igång?

Ta gärna en titt på den här instruktionen för administratörer, så kommer du enkelt igång. Ett toppen-tips är att kika på den korta videon längst ner på sidan, där vi visar dig hur du med några få, smarta inställningar kan få maximalt ut av PinToMind Go. Den ger dig garanterat några aha-upplevelser. 🙌

Du kan också se närmare på den här artikeln för att lära dig hur du och din publik kommer igång med själva mobilappen.📱

Lust att testa?

Till dig som redan är kund hos oss säger vi bara Go! 🎬 Logga in och dela precis den eller de skärmar du vill! Vi är säkra på att det kommer att ge dig några fina, nya möjligheter!

Inte kund än? Vi säger Go till dig också! Du är hjärtligt välkommen att testa PinToMind gratis och utan förpliktelser i 30 dagar, med tillgång till PinToMind Go och all funktionalitet från första stund! 💫

Vi hjälper gärna till!

Och du - tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor! Vi är bara glada för att hjälpa dig. 😊Arkiv för alla blogginlägg
« Tvåfaktor och uppdaterat databehandlaravtal   ||   Visning från Twitter inte längre möjligt »