English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Ugoos – ger nytt liv till gamla skärmar

Publicerad 08.05.2023 av Favo

När du köper nya skärmar rekommenderar vi skärmar som är skapade för att vara infoskärmar. Men om du redan har en skärm kan du ofta fortsätta att använda den. Det är bra för både budget och miljö.♻️ 😊 Genom att använda Ugoos kan du ge nytt liv till gamla skärmar! 💫

Ugoos – ger nytt liv till gamla skärmar

Hur då?

Skärmen som du ska använda som infoskärm ska kunna visa en uppdaterad webbläsare i fullskärm. Den möjligheten saknas tyvärr ofta på äldre hårdvara. Men det går faktiskt att lösa ganska enkelt - med Ugoos! 😊

Ugoos - vår rekommendation

Vi har testat den lilla, smarta TV-boxen Ugoos X4Q Pro på flera testskärmar, under lång tid. Vi är så nöjda med dessa, att Ugoos är vår rekommendation när du har en skärm du vill använda, men skärmen saknar inbyggd eller kompatibel webbläsare. 💫

Tidigare har vi rekommenderat Chromebox, och många av våra kunder använder dessa. Om du använder Chromebox finns det inget som hindrar dig från att fortsätta med det. 👍 Chromebox har i många år varit en god lösning, men införandet av en årsavgift till Google och förändringar kring installation gör att den har en osäker framtid.

Licensfri och prisvärd lösning

Ugoos X4Q Pro använder Android 11. Android är licensfritt – vilket bidrar till att göra Ugoos till en mycket förmånlig lösning, även prismässigt. Den senaste modellen från Ugoos är också prissatt ännu lägre än tidigare modeller.

Installation och inställningar

Ugoos-boxen ansluts till skärmen du har via en HDMI-port. Dessutom ansluter du den till elnätet via en vanlig stickkontakt. Ugoos-boxen är liten och kan därför lätt döljas bakom skärmen om man vill det.

På våra supportsidor hittar du en guide för att installera vår Player-app för Ugoos X4Q Pro. Om du följer guiden är du igång på några minuter! ⏱

Kom igång - med skärmen du redan har

Vill du komma igång med visning av PinToMind med en skärm du redan har? Du kan köpa Ugoos genom vår samarbetspartner, Assist. Här hittar du mer information.

Kontakta Johannes Helgeland på e-post johannes@assist.no eller telefon +47 928 99 910 för att få hjälp eller för att beställa.Arkiv för alla blogginlägg
« Ge liv åt dina infoskärmar med PinToMind!   ||   10 tips för innehåll på infoskärmar »