English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Något spännande är på gång 🤭

Publicerad 10.02.2023 av Favo
Något spännande är på gång 🤭

Nu händer det! 🤭🎉 Vi har jobbat länge med något helt nytt och spännande - och vi ser såååå mycket fram emot att få börja visa vad vi har jobbat på! Vill du vara bland de första att se och använda det? 👉 I de kommande dagarna öppnar vi för de första betatestarna av den splitternya versionen av PinToMind! Anmäl dig till vår väntelista för att vara med och testa PinToMind 3 Beta! 📋

Nytt 💫 - och samtidig väldigt bekant! 🥰

Du som redan använder PinToMind kommer att känna igen det enkla och användarvänliga som alltid har varit vårt signum. Samtidigt kommer du snabbt att upptäcka att det här är en riktig förnyelse! - Den kombinationen är lätt att tycka om! 🥳

Den nya versionen, som de första får börja att testa nu, heter PinToMind 3. Dagens lösning har vi gett namnet PinToMind Classic, för att kunna skilja de två åt.

Nyfiken på att se och prova? 👇

Om du gillar att vara tidigt ute när något nytt dyker upp hoppas vi att du vill vara med och testa det vi har skapat. 👉 Skicka ett meddelande till oss om att du vill vara med som betatestare, så sätter vi dig på väntelistan!

Så småningom kommer givetvis alla att ha möjlighet att se och testa den nya versionen, men till en början kommer vi att släppa in nya betatestare allt eftersom vi har kapacitet. För att kunna använda den nya lösningen måste du ha utrustning och skärmar som är redo för PinToMind 3.*

Som betatestare hoppas vi att du vill hjälpa oss i den allra sista slutspurten av arbetet med PinToMind 3. 👉 Gillar du den nya lösningen? Hittar du några buggar?

Undrar du över något?

Tveka inte på att ta kontakt med oss! Vi är här för att hjälpa, och vill gärna svara på dina frågor! 😊* Några typer av utrustning behöver tyvärr uppgraderas för att kunna använda PinToMind 3. Det gäller särskilt äldre Samsung-skärmar, SSSP5 och äldre, som inte har tillräckligt moderna webbläsare så att vi kunde anpassa lösningen till dem. I de allra flesta fall kommer själva skärmen att kunna fortsätta användas, men de kan behöva uppgraderas med en Ugoos eller liknande. Och du - om du vill vänta, eller om du inte kan eller vill uppgradera din skärm - slappna av! Det kommer fortfarande att vara möjligt att fortsätta använda PinToMind Classic under överskådlig framtid!


Arkiv för alla blogginlägg
« PinToMind - enkelt, stiligt och smart!   ||   Infoskärm med "världens bästa support" inkluderat! »