Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Ugoos – ger nytt liv till gamla skärmar

Publicerad 02.02.2023 av Favo

När du köper nya skärmar rekommenderar vi skärmar som är gjorda för att vara infoskärmar. Men om du redan har en skärm kan du ofta fortsätta att använda den. Det är bra för både plånboken och miljön. ♻️ 😊 Med Ugoos kan du ge nytt liv till gamla skärmar! 💫

Ugoos – ger nytt liv till gamla skärmar

På vilket sätt?

Skärmen du ska använda som infoskärm behöver kunna visa en uppdaterad webbläsare i fullskärm. Den möjligheten saknas tyvärr ofta på äldre hårdvara. Men det går att lösa ganska enkelt - med Ugoos! 😊

Ugoos - vår rekommendation

Vi har testat den lilla smarta TV-boxen Ugoos AM6B Plus på flera testskärmar, under lång tid. Vi är så nöjda, att Ugoos seglar upp som vår rekommendation till dig som redan har en skärm, men där skärmen saknar inbyggd webbläsare, eller om du har en äldre skärm som du vill ge nytt liv. 💫

Tidigare har vi rekommenderat Chromebox, och många av våra kunder använder dessa. Om du är en av dem, finns det inget som hindrar dig från att fortsätta med det. 👍 Chromebox är fortfarande mycket bra, men har en nackdel i att man behöver betala en årlig avgift till Google för att kunna använda den på ett optimalt sätt.

Licensfri och enkel installation

Ugoos AM6B Plus använder Android som är licensfritt - vilket bidrar till att göra Ugoos till en mycket förmånlig lösning även prismässigt.

Ugoos-boxen kopplas till skärmen du redan har via HDMI-porten. Du kopplar den till ström i ett vanligt ellutag. På våra supportsidor hittar du en guide för att installera vår player på Ugoos. Du är igång på några minuter! ⏱

Kom igång - med skärmen du redan har

Vill du komma igång med visning av PinToMind med en skärm du redan har? Du kan köpa Ugoos genom vår samarbetspartner, Assist. Här hittar du mer information.

Kontakta Johannes Helgeland på e-post johannes@assist.no eller telefon +47 928 99 910 för att få hjälp eller för att beställa.Arkiv för alla blogginlägg
« PinToMind - enkelt, stiligt och smart!   ||   Något spännande är på gång 🤭 »