English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

– Välkommen till teamet, Petter! 🎉

Publicerad 17.11.2022 av Favo

Det har blivit dags att välkomna Petter Halsne in i teamet! 👏🎉 Petter är anställd som utvecklare på deltid. Han är ursprungligen utbildad lärare, men nu är han igång med en vidareutbildning inom informationsteknologi (IT) på Oslo Metropolitan University, och kommer att arbeta hos oss vid sidan av studierna.

– Välkommen till teamet, Petter! 🎉

De digitala verktygen som vi utvecklar och erbjuder ska vara förståeliga och enkla att ta i bruk för de allra flesta, precis som vi tror och hoppas att du upplever PinToMind. 🙌😃 Därför är en bakgrund och erfarenhet som pedagog guld värt! Och med vidareutbildning inom IT kommer Petter framöver att ha mycket att bidra med hos oss! 💫

Vi i PinToMind har bara positiva erfarenheter av att koppla samman med studenter inom IT sedan tidigare. Vi har sett att det är både värdefullt och användbart för båda parter att etablera tidig kontakt, lära känna varandra och utvecklas tillsammans. 🔄😊

Och Petter å sin sida framhåller att han ser fram emot att få utöva det han studerar och samtidigt få vara med och utveckla något som kan vara till nytta för andra.

– Jag är verkligen glad över att få möjligheten att lära mig och utvecklas som systemutvecklare här hos er!

I första omgången kommer Petter att arbeta med utveckling till mobil, och med särskild inriktning mot Android och Windows. Utöver att han kommer att göra sig bekant med PinToMind, ska han också få ha ett extra öga på våra användbara och populära gratis-appar. 📲

Det vi har sett av Petter hittills är en riktigt trevlig kille, med gott humör och engagemang. 😊 Vi ser fram emot att lära känna honom bättre!Arkiv för alla blogginlägg
« Smart placering - effektiv informationsdelning! 🙌   ||   Skapa julstämning med infoskärmen! 💫🎄 »