Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Välkommen till teamet - Barbro! 🙌

Publicerad 13.10.2022 av Favo

Som inhyrd känner vi henne väl, - både vi som jobbar här och du som följer oss på blogg och sociala medier. Barbro Høyland Andersen har redan varit “vår röst” i mycket av det vi har skrivit och publicerat. Nu hälsar vi henne välkommen som anställd! 🤩

Välkommen till teamet - Barbro! 🙌

Designer, fotograf, textförfattare och pedagog

Barbro har utbildning och erfarenhet som gör henne både till designer, fotograf, textförfattare och pedagog. Och affärskvinna, med erfarenhet av att driva eget företag. En kombination som är mitt i prick för oss som har mycket vi vill förmedla! 🎯

Vi känner Barbro som sprudlande kreativ, full av goda idéer, duktig, varm och positiv, och nu ser vi fram emot att få lära känna henne ännu bättre! 🤗 Vi har mycket vi vill berätta och förmedla framöver, och inte minst, så önskar vi att ta marknadsföringen av PinToMind och Infoskjermen många steg vidare. 📣

Från inhyrd till anställd

Barbro har drivit ett eget företag, som vi har haft ett fast avtal med. Nu går hon från att vara leverantör 🧾 till att bli anställd 👩‍💼 hos oss.

– Vi ser fram emot att ha Barbro på heltid - både tidsmässigt ⏳ och i uppmärksamhet. 🧠 Och så gillar vi att få henne ordentligt på insidan teamet och i de verktyg som vi använder. Vi tror att det kommer att bli grymt bra! 😍

- Välkommen till teamet, Barbro! 🙌Arkiv för alla blogginlägg