English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Kolla skärmarna - 3 tips för uppdaterade skärmar

Publicerad 22.09.2022 av Favo
Kolla skärmarna - 3 tips för uppdaterade skärmar

Vi är stolta över att kunna säga att PinToMind är en stabil lösning, som är igång 24/7 - den biten tar vi ansvar för. 🙌😊 Ändå kan du ibland uppleva problem med skärmar som inte är uppdaterade eller som blir svarta. Då handlar det vanligtvis om att utrustningen som används för att visa infoskärmarna behöver service. Här nedanför har vi samlat 3 enkla tips till dig, så att du bättre kan säkra att din fysiska utrustning fungerar på ett optimalt sätt.

1. Kontrollera att dina skärmar är online

Visar din skärm inte det innehållet som du förväntar dig? Logga in och kolla om din skärm är online. Står den som offline? I så fall rekommenderar vi att du tar en titt på den här supportartikeln.

2. Ta en titt på skärmarna då och då

Gör det gärna till en vana att titta på skärmarna när du går förbi dem. Då kan du fånga upp om något inte är som det ska, så att ett eventuellt fel kan rättas till så fort som möjligt.

3. Ge den fysiska skärmen service

För att skärmarna ska fungera optimalt behöver de någon gång då och då få lite service, så att både firmware och PinToMind Player-appen är uppdaterade. Firmware är skärmarnas “operativsystem”, och vår app är det “program” som används för att starta och visa innehållet.

För utrustning som vi rekommenderar hittar du supportartiklar om sådana uppdateringar, på våra supportsidor. Gå till kategorin för utrustning nederst på sidan, klicka vidare till din utrustning, och hitta de aktuella artiklarna där. Det är inte all utrustning som fungerar lika bra för att visa infoskärmar. Därför kan det vara bra att kolla att din utrustning är av de typerna vi rekommenderar. Se våra rekommendationer här.

- - -

Vi påminner också om att det är möjligt att uppgradera gamla skärmar med en Ugoos mini-pc för att ge skärmarna längre livslängd. Det är ett miljövänligt och prisvärt alternativ, som samtidigt ger dig den nyaste software:n. Du kan dock inte förvänta dig att en skärm håller mer än 3-5 år, så det är klokt att ha en plan för att förnya och byta ut skärmar över tid.

- - -

PS: Vi har massor av hjälpsamma artiklar på våra supportsidor. Leta gärna där om du undrar över något, och ta kontakt med oss på support om det är något du behöver hjälp med! Vi svarar gärna på dina frågor. 😊

PPS: Och när du går ut och tar en titt på skärmen: Torka den gärna ren från damm och märken direkt. Det hjälper inte med snyggt innehåll om skärmen är smutsig. 🥴 Pricken över i är en uppdaterad OCH ren skärm! 💫🤩Arkiv för alla blogginlägg
« Hospitality på Clarion Hotel Air   ||   Välkommen till teamet - Barbro! 🙌 »