English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Hospitality på Clarion Hotel Air

Publicerad 13.09.2022 av Favo
Hospitality på Clarion Hotel Air

Clarion Hotel Air är ett av hotellen som har börjat använda vårt nylanserade tillvalspaket, Hospitality. Med Hospitality kan gästerna läsa innehållet på infoskärmen på rummet. Följ med oss på ett besök på det moderna och eleganta Clarion Hotel Air vid Stavangers flygplats (Sola) och se hur det fungerar! 👇

Har utökat med PinToMind Hospitality

Hotellet har sedan tidigare centralt placerade informationsskärmar i den öppna och stilfulla receptionen. De var väl kända med vår informationsskärmslösning, och var inte sena med att testa när de fick möjligheten att utöka med tillvalspaketet Hospitality. Nu har de kommit igång, och är mycket nöjda.

En stor infoskärm är placerad på väggen i det öppna och stilfulla receptionsområdet.

En stor infoskärm är placerad på väggen i det öppna och stilfulla receptionsområdet.

Så fungerar det

Med Hospitality som tillvalspaket öppnas en visning av PinToMind på hotellets TV-lösning, och detta distribueras som en egen kanal på hotellets TV-system. Systemet kan antingen ha en inbyggd spelare för visning, eller kopplas till en PC som streamar till TV-systemet.

Med tillvalspaketet Hospitality visas infoskärmen som en separat kanal på hotellets TV-system.

Med tillvalspaketet Hospitality visas infoskärmen som en separat kanal på hotellets TV-system.

Professionellt, flexibelt och enkelt

– Vi kommunicerade grundläggande information om hotellet och vistelsen till våra gäster via hotell-TV tidigare också, berättar hotelldirektör Anne Helliesen. – Men det var tungrott, baserat på en Powerpoint-presentation och ett USB-minne. PinToMind Hospitality är mycket mer professionellt, flexibelt och enkelt! Fastslår hon.

Hotelldirektör Anne Helliesen på Clarion Hotel Air tycker att PinToMind Hospitality är både professionellt, flexibelt och enkelt.

Hotelldirektör Anne Helliesen på Clarion Hotel Air tycker att PinToMind Hospitality är både professionellt, flexibelt och enkelt.

Förenkling och kvalitetssäkring med hjälp av tidsstyrning

Hon lyfter särskilt fram möjligheten till planering och tidsstyrning som fördelaktigt.

– Det säkerställer att innehållet som visas alltid är uppdaterat, säger hon och förklarar hur en del av informationen som de delar finns mer eller mindre permanent där, medan andra anslag kan vara tillfälliga, kopplade till speciella evenemang eller till olika tidpunkter på året.

– Med tidsstyrning blir inte innehåll liggande ute längre än det ska, och vi gillar också möjligheten att kunna planlägga framöver i tid, så att anslag kan publiceras automatiskt, på en angiven dag.

Blickfång i hissen

Vi tyckte det också var intressant att lägga märke till att hotellet har en liten infoskärm i varje hiss.

– Ja, det är väldigt bra att ha något att fästa blicken på i hissen, där man bara står och väntar och det inte finns så mycket annat att titta på, ler Anne. – Då är det extra trevligt att ha användbar och aktuell information från hotellet just där.

En infoskärm i hissen blir ett smart blickfång med aktuell information.

En infoskärm i hissen blir ett smart blickfång med aktuell information.

Snygg och stilfull användning av informationsskärmar

Och vi kan inte hålla med mer! Allt som allt var det otroligt inspirerande att se hur Clarion Hotel Air använder vår lösning för att förmedla information till sina gäster på ett så snyggt och stilfullt sätt! 🤩

Vid entrén till restaurangen finns en informationsskärm som är lätt att upptäcka.

Vid entrén till restaurangen finns en informationsskärm som är lätt att upptäcka.

Testa PinToMind

Blev du också inspirerad? Du är alltid välkommen att testa vår lösning. Du kan själv starta ett konto med gratis provperiod, helt utan förpliktelser, här, läsa mer om tillvalspaketet Hospitality här, eller så kan du ta kontakt med oss direkt om du har några frågor! 😊

Lärorika och inspirerande kundberättelser

Vi på PinToMind vill bara säga tusen tack för att vi fick besöka Clarion Hotel Air. 🙏😊 Det betyder så mycket för oss att få inblick i hur våra kunder använder PinToMind. Det är sådant vi lär oss och blir motiverade av! ✨

I receptionen är det trevligt att sitta vid den stora informationsskärmen som hänger där.

I receptionen är det trevligt att sitta vid den stora informationsskärmen som hänger där.

Kanske har du också erfarenheter av PinToMind som du vill dela med dig av? Isåfall får du mer än gärna ta kontakt med oss! 😊Arkiv för alla blogginlägg
« Vi satsar i Danmark! 🇩🇰   ||   Kolla skärmarna - 3 tips för uppdaterade skärmar »