English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Vi satsar i Danmark! đŸ‡©đŸ‡°

Publicerad 01.09.2022 av Favo
Vi satsar i Danmark! đŸ‡©đŸ‡°

PinToMind Ă€r en idĂ© och lösning frĂ„n Norge 🇳🇮, som gör det möjligt för vanliga mĂ€nniskor i företag, organisationer, institutioner över hela vĂ€rlden att kunna hantera innehĂ„ll pĂ„ infoskĂ€rmar pĂ„ ett enkelt, coolt och effektivt sĂ€tt! 🙌 Vi Ă€r sĂ„ glada över att vi idag har kunder i 26 lĂ€nder! 🌍 Förutom Norge Ă€r det Sverige vi har knutit de nĂ€rmaste banden med hittills. 🇾đŸ‡Ș Nu tar vi ett steg lĂ€ngre och för konceptet vidare pĂ„ samma sĂ€tt i Danmark! đŸ„ł đŸ‡©đŸ‡°

PinToMind pÄ danska

Det betyder att vĂ„ra gamla och nya kunder i Danmark nu kan glĂ€dja sig Ă„t en dansk webbsida, danska supportsidor, och danska som standardsprĂ„k nĂ€r man loggar in frĂ„n Danmark. De fĂ„r ocksĂ„ sina fakturor i danska kronor (DKK). 🙌

Nöjda anvÀndare i Danmark

Vi har sedan tidigare flera nöjda kunder i Danmark och det Àr en av anledningarna till att vi nu vÀljer att satsa ytterligare dÀr.

Mark Stewart, digital utvecklingskonsult pĂ„ det danska fackförbundet KRIFA Ă€r en av dem som gett oss fin feedback. 🙏 Han pĂ„pekar att det gick snabbare att komma igĂ„ng med vĂ„r lösning Ă€n att packa upp skĂ€rmen de skulle anvĂ€nda för samma Ă€ndamĂ„l. 🚀😅

Vi har anvÀnt PinToMind i över ett Är, och det fungerar jÀttebra! Lösningen Àr webbaserad och lÀtt att komma igÄng med. Det tog bokstavligen bara 3 minuter att komma igÄng med PinToMind! Det Àr ocksÄ enkelt att administrera innehÄllet. Allt som allt ett vÀldigt bra system!Mark Stewart, digital utvecklingskonsult, KRIFA

Annette Ladefoged SchiĂžnning pĂ„ förskolan Smilehullet Ă€r en annan dansk kund som Ă€r exalterad över vĂ„r lösning. Hon lyfter bland annat fram ökad synlighet som en fördel som de uppskattar. đŸ’«đŸ˜Š

Vi bara fÄtt positiv feedback pÄ PinToMind pÄ vÄr förskola, bÄde frÄn förÀldrar och personal. FörÀldrarna ser anslagen bÀttre nu Àn tidigare, nÀr vi anvÀnde svarta tavlor med information pÄ papperslappar. Och vi i personalen upplever att vi förutom att spara papper ocksÄ sparar tid i förhÄllande till mötesscheman, dagsscheman m.m. PinToMind Àr mycket anvÀndarvÀnligt och lÀttillgÀngligt.Annette Ladefoged SchiÞnning, BÞrnehuset Smilehullet

Mer överblick i vardagen

Vi ser fram emot att bidra till att göra vardagen mer dejlig 😜, översiktlig och effektiv för sĂ„vĂ€l danska, som för andra nationaliteter, dĂ€r företag, organisationer, institutioner och individer har behov som kan mötas av vĂ„r informationsskĂ€rmslösning. đŸ€—Arkiv för alla blogginlÀgg
« LĂ„t gĂ€sterna lĂ€sa infoskĂ€rmen pĂ„ hotellrummet!   ||   Hospitality pĂ„ Clarion Hotel Air »