Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Vi satsar i Danmark! 🇩🇰

Publicerad 01.09.2022 av Favo
Vi satsar i Danmark! 🇩🇰

PinToMind är en idé och lösning från Norge 🇳🇴, som gör det möjligt för vanliga människor i företag, organisationer, institutioner över hela världen att kunna hantera innehåll på infoskärmar på ett enkelt, coolt och effektivt sätt! 🙌 Vi är så glada över att vi idag har kunder i 26 länder! 🌍 Förutom Norge är det Sverige vi har knutit de närmaste banden med hittills. 🇸🇪 Nu tar vi ett steg längre och för konceptet vidare på samma sätt i Danmark! 🥳 🇩🇰

PinToMind på danska

Det betyder att våra gamla och nya kunder i Danmark nu kan glädja sig åt en dansk webbsida, danska supportsidor, och danska som standardspråk när man loggar in från Danmark. De får också sina fakturor i danska kronor (DKK). 🙌

Nöjda användare i Danmark

Vi har sedan tidigare flera nöjda kunder i Danmark och det är en av anledningarna till att vi nu väljer att satsa ytterligare där.

Mark Stewart, digital utvecklingskonsult på det danska fackförbundet KRIFA är en av dem som gett oss fin feedback. 🙏 Han påpekar att det gick snabbare att komma igång med vår lösning än att packa upp skärmen de skulle använda för samma ändamål. 🚀😅

Vi har använt PinToMind i över ett år, och det fungerar jättebra! Lösningen är webbaserad och lätt att komma igång med. Det tog bokstavligen bara 3 minuter att komma igång med PinToMind! Det är också enkelt att administrera innehållet. Allt som allt ett väldigt bra system!Mark Stewart, digital utvecklingskonsult, KRIFA

Annette Ladefoged Schiønning på förskolan Smilehullet är en annan dansk kund som är exalterad över vår lösning. Hon lyfter bland annat fram ökad synlighet som en fördel som de uppskattar. 💫😊

Vi bara fått positiv feedback på PinToMind på vår förskola, både från föräldrar och personal. Föräldrarna ser anslagen bättre nu än tidigare, när vi använde svarta tavlor med information på papperslappar. Och vi i personalen upplever att vi förutom att spara papper också sparar tid i förhållande till mötesscheman, dagsscheman m.m. PinToMind är mycket användarvänligt och lättillgängligt.Annette Ladefoged Schiønning, Børnehuset Smilehullet

Mer överblick i vardagen

Vi ser fram emot att bidra till att göra vardagen mer dejlig 😜, översiktlig och effektiv för såväl danska, som för andra nationaliteter, där företag, organisationer, institutioner och individer har behov som kan mötas av vår informationsskärmslösning. 🤗Arkiv för alla blogginlägg