English Svenska Dansk Norsk
Blog pintomind.com

– Det er dejligt at være norsk i Danmark! 🇩🇰

Published 01.09.2022 af Favo
– Det er dejligt at være norsk i Danmark! 🇩🇰

PinToMind er en norsk-udviklet idé og løsning 🇳🇴, som giver mulighed for almindelige mennesker over hele verden i virksomheder, organisationer og institutioner at administrere indhold på infoskærme på en enkel, cool og effektiv måde! 🙌 Vi har i dag kunder i 26 lande! 🌍 Foruden Norge, er det Sverige vi har knyttet tættest bånd til indtil videre. 🇸🇪 Nu tager vi et yderligere skridt, og fører konceptet videre på samme måde i Danmark! 🥳🇩🇰

PinToMind på dansk

Det betyder, at som dansk kunde og bruger vil du nu få glæde af dansk hjemmeside, danske hjælpesider og dansk som standardsprog når du er logget ind på vores løsning. Vi har også gjort det sådan, at du nu får din faktura i danske kroner (DKK). 🙌

Tilfredse kunder i Danmark

Vi har i forvejen mange tilfredse kunder i Danmark, og det er en af grundene til, at vi nu vælger at satse videre der.

Mark Stewart, digital udviklingskonsulent i fagforeningen KRIFA, er en af dem som har givet os positive tilbagemeldinger. 🙏 Han nævner, at det gik hurtigere at komme i gang med vores løsning end at pakke TV-skærmen ud, som de skulle bruge til samme formål. 🚀😅

Vi har brugt PinToMind i over et år, og det er super! Det er online og nemt at sætte op. Det tog bogstaveligt talt kun 3 minutter at komme i gang med PinToMind! Det er også enkelt at vedligeholde indholdet. Alt i alt et godt system!Mark Stewart, digital udviklingskonsulent, KRIFA

Annette Ladefoged Schiønning i Børnehuset Smilehullet er en anden dansk kunde, som er begejstret over vores løsning. Hun fremhæver bl.a. øget synlighed som en fordel de sætter pris på. 💫😊

I Børnehuset Smilehullet har vi kun modtaget positiv feedback fra både forældre og personale. Forældre nævner, at de lettere ser opslagene på skærmene fremfor før i papirform. Os ansatte oplever, at vi udover at spare papir, sparer tid ift. mødeplaner dagsordener mm. PinToMind er meget brugervenligt og nemt at gå til.Annette Ladefoged Schiønning, Børnehuset Smilehullet

Bedre overblik i hverdagen

– Det er dejligt at være norsk i Danmark! 🇩🇰 hedder det i reklamen. Det synes vi også! 🥰 Og vi glæder os til at bidrage til at gøre hverdagen mere overskuelig og effektiv for danske virksomheder, organisationer, institutioner og enkeltpersoner med vores løsning! 🤗Gå til arkiv
« Guest info via PinToMind in all your hotel rooms!   ||   Hospitality at Clarion Hotel Air »