English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Vi lanserar tillvalspaketet “Hospitality”:

Låt gästerna läsa infoskärmen på hotellrummet!

Publicerad 18.08.2022 av Favo
Låt gästerna läsa infoskärmen på hotellrummet!

Har du PinToMinds infoskärmar på hotellet? Eller skulle du behöva en lösning för det? Hade det inte varit bra om gästerna kunde läsa informationen på infoskärmen även på hotellrummet? Nu lanserar vi tillvalspaketet Hospitality, så att du kan visa PinToMind som en kanal på hotell-TV:n! 🎉

Effektiv informationsdelning

Med Hospitality får du ett effektivt verktyg för att informera om allt från frukosttider, evenemang, hotellets faciliteter, erbjudanden och evakueringsplaner, till att visa den lokala väderprognosen och hotellets Instagram-bilder.

Enkelt att publicera och uppdatera

Om du känner till PinToMind sedan tidigare, vet du att det går snabbt och enkelt att publicera och uppdatera innehåll i vår lösning. Precis lika enkelt är det att använda Hospitality-paketet. Alla funktioner och alla anslagstyper från PinToMind är tillgänliga. Och det bästa av allt: När du uppdaterar ditt innehåll på PinToMind blir informationen uppdaterad på hotell-TV:n på alla hotellrum samtidigt.

Hospitality Clarion reception

Så fungerar det

Med Hospitality öppnas en visning från PinToMind på hotellets TV-lösning, och distribueras som en egen kanal. Systemet kan antingen ha en inbyggd spelare för visning, eller kopplas till en PC som streamar till TV-systemet. Det är viktigt att TV-systemet fungerar som en signaldelare, så att det bara är en anslutning från TV-systemet till vår lösning.

Pris efter storlek

Pris på tillvalspaketet Hospitality beror på hur många rum med TV-apparater ni har på hotellet. I tillägg måste det finnas en ledig skärm(licens) i den vanliga prisplanen, så att du kan skapa en egen skärm som används som kanal för hotellets TV-system. Tillvalsspaketet är avsett för hotell, men kan även användas av andra med egen lösning för intern-TV.

Kom igång idag

Låt dina gäster enkelt komma åt informationen som du vill dela med dem! 👉 Ta kontakt om du vill beställa, eller om det är något du undrar över - vi svarar mer än gärna på dina frågor. 😊

Hospitality Clarion entrance hallArkiv för alla blogginlägg
« Tips för en riktigt bra höstuppstart   ||   Vi satsar i Danmark! 🇩🇰 »