English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Tips för en riktigt bra höstuppstart

Publicerad 04.08.2022 av Favo
Tips för en riktigt bra höstuppstart

Kan du nästan inte vänta på att få komma igång igen? 🤩 Eller skulle du helst haft några semesterveckor till? 🤯 Är det inte konstigt hur det att starta upp efter sommaren nästan känns som att börja ett nytt år? Och oavsett om idéerna sprutar och du är redo som ett barn på julafton, eller om semestern kändes för kort och höstuppstarten känns en smula överväldigande: Här kommer tips från oss på något vi hoppas kan bidra till en trevlig start på din arbetsplats nu efter semestern. 🥰

👉 Använd infoskärmen till att sprida glädje och inspiration! 😍 Här ger vi dig 5 idéer som passar särskilt bra nu i uppstarten efter semestern: 👇

1. Hälsa välkommen tillbaka

Skapa ett generellt välkommen-tillbaka-så-roligt-att-se-dig-anslag. Det passar bra, oavsett om din publik är kollegor, elever, kunder, besökare eller andra. 🤗 Eller vad sägs om ett trevligt anslag till varje kollega, efterhand som de dyker upp igen efter semestern? Att känna sig sedd och önskad gör något med oss! 🥰

2. Vad ser du fram emot?

När vi ställde den frågan i vårens nyhetsbrev, flödade vår inbox över med svar på saker ni såg fram emot. 😍 Ställ samma fråga hos er nu: “Vad ser du fram emot under hösten?” Ta med smått och stort. På arbetet eller hemma. 👉 Utifrån svaren kan du skapa ett eller flera inspirerande saker-att-se-fram-emot-anslag.

3. Blicka framåt

Har ni några trevliga upplevelser eller arrangemang planerade under hösten? Blicka framåt mot något roligt, och skapa ett tidräknar-anslag som räknar ner till den händelsen på informationsskärmen. 🚀 – Det blir ett väldigt trevligt bidrag till positiv förväntan. 🤩

4. Uppmuntrande ord

Hitta ett eller flera uppmuntrande eller roliga citat som du lägger ut på skärmarna. Allt som kan ge en liten skjuts eller få någon att dra lite på smilbanden är guld! ✨

5. Plocka fram några goda minnen

Trevliga minnen från gemensamma upplevelser eller event är alltid kul. 🎉 Ta fram bilder från något som hände innan sommaren, och visa dem på infoskärmen! Det kan bli en grogrund för både leenden och trevliga samtal när folk träffas igen.

Vi är här för dig

Vi tycker att det är så roligt att många gillar att använda PinToMind för att sprida lite stämning och glädje – så nu hoppas vi att du blev inspirerad att göra mer av det, du också. 😍

Vi påminner dig också om att vi mer än gärna svarar på dina frågor. Kontakta oss på support om det är något vi kan hjälpa till med! 😊

Och med det önskar vi dig välkommen tillbaka, och lycka till med höstuppstarten! 🙌😊Arkiv för alla blogginlägg
« Tips och glada hälsningar inför sommaren   ||   Låt gästerna läsa infoskärmen på hotellrummet! »