English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Tips och glada hälsningar inför sommaren

Publicerad 07.07.2022 av Favo

Oavsett om du är på semester eller fortfarande på jobbet hoppas vi att du njuter av sommaren! Nedan har vi samlat några tips till dig så att både du och din publik ska få ut det mesta av infoskärmen i sommar. Och så vill vi påminna om att vi har förberett något trevligt åt dig så att du kan sprida lite härlig sommarkänsla!👇

Alltid uppdaterad med PinToMind Go

Visste du att PinToMind har en mobillösning som alla kunder kan använda, utan extra kostnad? PinToMind Go är vår mobilapp, som ger dig en praktisk liten version av infoskärmen, som man kan ha med sig i fickan. 📲 PinToMind Go ger notiser om nya anslag, och ger möjligheten att följa med även när du inte befinner dig vid huvudskärmen. - Användbart hela året, och kanske extra fiffigt om sommaren, när folk är lite varstans? 🙌😎

Om du inte har upptäckt Go ännu, rekommenderar vi dig verkligen att titta närmare på hur mobilappen kan bli en resurs för dig i din verksamhet. 👀

PinToMind + PinToMind Go på festival

PinToMind + PinToMind Go på festival

Sommar = festivaltider, och vi älskar att göra det enkelt för dig att hålla folk uppdaterade! 😍 Därför erbjuder vi gratis användning av PinToMind + PinToMind Go på festivaler, eller på mässor och liknande. 🙌

👉 Använd PinToMinds infoskärmslösning till att visa viktiga meddelanden, dagens program, innehåll från sociala medier, väderprognosen, bilder osv. Med PinToMind Go kan deltagarna få pushnotiser om det som sker, och följa med på innehållet, även om de inte befinner sig vid själva huvudskärmen. Läs mer här! 🎉

Vill du ha semester från infoskärmen också?

Det har vi full förståelse för - en paus från ALLT gör gott! 🥰 Här har du några tips som ger aktuella och uppdaterade skärmar, utan att du behöver vara där och följa upp:

Ett härligt sommar-anslag, redo att publiceras ☀️

Ett härligt sommar-anslag, redo att publiceras

Vi tycker att det är så roligt att många gillar att använda PinToMind till att sprida glädje, och vi bidrar mer än gärna till mer av det. 😍

Därför har vi förberett ett trevligt sommar-anslag till dig, som du nu hittar på startsidan när du loggar in på ditt PinToMind-konto. Det är superenkelt att publicera, och har en liten inbyggd påminnelse till din publik om möjligheten att använda PinToMind Go. 📲🤗

Vi finns här för dig!

Vi påminner om att vi mer än gärna svarar på dina frågor kring användning av PinToMind. Det är bara att ta kontakt med oss på support om det är något du funderar över! 😊

Och med det önskar vi dig en riktigt härlig sommar! ☀️😊Arkiv för alla blogginlägg
« Alltid uppdaterad med PinToMind   ||   Tips för en riktigt bra höstuppstart »