English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Snyggt, ordningssamt och effektivt med PinToMind inom vård, hälsa och omsorg

Publicerad 12.05.2022 av Favo

En proppfull anslagstavla. Papperslappar och affischer på väggar, dörrar och gatupratare. Foldrar, kort och broschyrer på bord och i hyllor. Känner du igen dig? 😅 Här har vi samlat 7 anledningar till varför PinToMinds informationsskärmar kan vara ett snyggt, ordningssamt och effektivt alternativ för ett bättre informationsflöde på din vårdcentral, sjukhusavdelning, mottagning eller klinik.👇

Sjukhusavdelning

PinToMinds infoskärmar kan ersätta många pappersanslag och bidra till god ordning, samt en snygg och modern miljö (bilden är arrangerad).

1. Ordningssamt och snyggt med en infoskärm

En informationsskärm är en snygg och modern installation som hjälper till att skapa ordning. När den får ersätta anslagstavlan, eller pappersanslag på andra ställen, ger det garanterat en verklig förnyelse till väntrummet, personalrummet, matsalen eller andra gemensamma ytor! 🤩

Se gärna hur Reumatismsjukhuset i Haugesund använder informationsskärmar för att hålla en ordningssam och lättöverskådlig linje. ✨

Foajé på sjukhus

Stiligt och överskådligt med PinToMind i ett väntrum eller andra gemensamma ytor (bilden är arrangerad, och personen på bilden är inte patient).

Med PinToMind kan du också ladda upp en egen bakgrund, logotyp, och skräddarsy din skärm så att den passar in i miljön den är en del av.

Infoskärmen är både rolig och användbar! Med infoskärmen kan du dela användbar information med dina patienter i väntrummet. Du kan välja en layout som ger den en personlig touch. Monika Hovde Bjerknes, Legene på Sundvollen

2. Enkelt att publicera innehåll

Från ditt PinToMind-konto skapar du enkelt nya, digitala anslag, direkt i vårt redigeringsverktyg . ✏️

Du kan självklart också ladda upp digitala versioner av affischer eller annat innehåll som ni eller andra har tagit fram. ⬆️ Mycket av informationsmaterialet från andra aktörer är idag redan anpassat till digitalt bruk, och passar ypperligt att visa på informationsskärmen, till exempel publikationer från Folkhälsomyndigheten.

Receptionist

PinToMinds infoskärmar administreras enkelt från en dator, surfplatta eller mobiltelefon (bilden och skärmarnas innehåll är arrangerat).

3. Alltid uppdaterad information

En annan fördel med PinToMind är att det är enkelt att hålla dina anslag aktuella och uppdaterade. Du kan göra ändringar från var som helst, med bara några enkla knapptryck från din mobil, surfplatta eller PC. 📱💻

Du måste testa detta. Superlätt att administrera, även från en mobiltelefon. Och det kan du göra från stranden om du vill. Rolf Arne Helgesen, Helse Fonna

Dessutom kan alla anslag tidsstyras, antingen med ett snabbval från vår meny, eller genom att lägga in bestämda klockslag och datum, eller fasta tidpunkter for publicering och avpublicering. ⏱

Om du lägger in tidsstyrning när du skapar anslaget, så gör PinToMind resten. 🪄

Hand with Fingers Splayed

Nyfiken på hur PinToMind fungerar? Vi vill gärna visa dig vad vår lösning kan göra för dig!

Ta kontakt för demo


4. Fångar uppmärksamheten

En skärm är ett effektivt blickfång, och skiftande anslag kallar på uppmärksamheten. 👀 Det gör det enklare för dig att nå ut med ditt budskap!

Väntzon med infoskärm

En skärm är ett effektivt blickfång (bilden är arrangerad, och personen på bilden är inte patient).

5. Tillgänglig och lätt att läsa

Och till skillnad från många pappers-anslag, så kan anslagen på infoskärmen läsas från var som helst i rummet. Läsbarheten är god, även på långt avstånd. Det gör att informationen alltid är tillgänglig, även om publiken inte aktivt söker upp den.

6. Håller både patienter, besökare och personal informerade

Från ditt konto hos oss kan du publicera till flera olika skärmar, och du väljer själv vilken eller vilka skärmar som ett anslag ska visas på. Det gör att du kan skilja på informationen som visas i till exempel väntrummet, receptionen, cafeterian, personalrummet, eller andra gemensamma ytor, och anpassa det till publiken och informationen som ska ut till de olika platserna. Till exempel kan ett anslag visas både i personalrummet och cafeterian, medan ett annat anslag visas enbart i cafeterian.

Infoskärm med meny

Du kan publicera innehåll till flera skärmar, och du väljer själv var du vill visa de olika anslagen.

7. Bonus: Ett bidrag till välmående och gemensap

Utöver de rent informativa ärendena kan anslag på infoskärmen även bidra till trivsel och gemenskap mellan medarbetarna. 🎉 Gratulationer, ord för dagen och bilder från gemensamma upplevelser, är exempel på anslag som snabbt sprider glädje och skapar samhörighet. 🥰

Även för boende på äldreboenden, eller på avdelningar där patienter har längre vistelser, kan detta vara trevliga, trivselfrämjande inslag.

Infoskärmen är ett fantastiskt sätt att förmedla goda upplevelser på bloggen eller dagboken i bilder! Bente Akseth-Breivoll, Mørkved sjukhem

Kom igång!

Skulle du vilja prova? Vi har gjort det enkelt för dig att komma igång. Testa PinToMind gratis och helt utan förpliktelser i 30 dagar, och få tillgång till alla funktioner med en gång!

Hand with Fingers Splayed

Testa vår informationsskärmslösning helt utan förpliktelser under 30 dagar, och få tillgång till alla funktioner hos PinToMind.

TESTA PINTOMIND GRATIS


Vad behöver du?

För att visa en infoskärm behöver du en skärm som visar en webbläsare. Om du redan har en eller flera skärmar kan du undersöka om de kan användas. Om du inte har utrustning sedan tidigare rekommenderar vi att du köper en skärm som är gjord för att vara infoskärm.

OBS: Om du inte har utrustningen på plats ännu, låt inte det hindra dig från att starta ett gratis provkonto. Du kan komma igång genom att testa infoskärmen på din egen dator!

Vi är här för dig!

Och du - tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor! Vi är bara glada att kunna hjälpa till. 😊

Infoskärm i foajé

En infoskärm är en stilren, modern och snygg installation. (Bilden är arrangerad, och personen på bilden är inte en patient.)


Arkiv för alla blogginlägg
« Härliga Stockholm - vi möts igen! 🙌   ||   Tips och glada hälsningar inför sommaren »