English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Härliga Stockholm - vi möts igen! 🙌

Publicerad 26.04.2022 av Favo

Inte trodde vi att det skulle vara SÅ härligt att träffa folk igen! Vi har stått på mässa i Sverige många gånger förut, men i år är det en riktig fest att få lov att vara här! Äntligen! Här möter vi intresserade och engagerade skolfolk från det att dörrarna öppnades!

PinToMind på SETT


SETT står för Scandinavian Education Technology Transformation och är Skandinaviens största konferens och mässa inom det moderna och innovativa lärandet. Sedan de startade i Stockholm 2021 har de haft en enorm tillväxt - sist de kunde arrangera kom det över 8000 besökare. SETT arrangeras på Kistamässan i Stockholm, 26-28 april 2022.

Fantastiskt att mötas igen

SETT är den första mässan vi deltar i, efter pandemin. Sist vi var ute och luftade oss var på Kvalitetsmässan i Göteborg, hösten 2019 - nu är vi på Kistamässan i Stockholm. Det är härligt att vara ute bland folk igen! 🙌

Vi fyra som står i montern för PinToMind kommer från Sverige, Danmark, Israel och Norge. ✈️ Vi har varit spända på om vi skulle kunna resa, men nu är vi här - och allt är nästan som förut. 🤜🦠

Och så är det kul att träffas, - vi som vanligtvis sitter var för sig! 🧑‍💻👩‍💻 Extra trevligt är det också att träffa våra kunder, som vi oftast bara har kontakt med på e-post. 👯‍♀️

Stort intresse för PinToMind

Vi är otroligt stolta och ödmjuka över att vi i dessa dagar hjälper över 3000 verksamheter i 26 olika länder! We love you 3000! 😍 PinToMind börjar bli välkänt, och vi har många goda ambassadörer. Tusen tack, till alla er!

En god hjälp när vi står på mässa i Sverige är det också att vi har avtal med flera svenska kommuner; Stockholm och Jönköping för att nämna två. De är goda referanser! 👑

Sverige är landet vi har jobbat mest med, förutom Norge. - Vi vågar nog säga att Sverige 🇸🇪 är vårt andra hemland. 🤗 Men vi hoppas att vi kan hjälpa många fler! Det är fantastiskt roligt varje gång någon vill använda vår lösning! 🤩

Vill du hjälpa oss?

Att hitta nya kunder är ett mödosamt jobb. 🤹 Det är en utmaning vi gillar, - samtidigt som vi gärna tar emot all den hjälp vi kan få. Har du lust att hjälpa till?

Känner du någon som skulle kunna ha hjälp av PinToMinds informationsskärmslösning, i sin organisation? Vill du tipsa dem? Eller vill du tipsa oss om dem - så kan vi ta kontakt med dem? Ta kontakt med oss - vi skulle bli så glada att höra från dig! 🤗

Kika inom om du är här - och titta på presentationsvideon

Kom och hälsa på oss, i monter A:20, om du är på SETT! 😎 Och lägg oavsett en minut på presentationsvideon från SETT! 👇 Detta blir det bra skola av! 😃Arkiv för alla blogginlägg
« We love you 3000! 😍   ||   Snyggt, ordningssamt och effektivt med PinToMind inom vård, hälsa och omsorg »