English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

5 tips för att sprida glädje via infoskärmen

Publicerad 03.03.2022 av Favo
5 tips för att sprida glädje via infoskärmen

Har du tänkt på att en infoskärm kan bidra till glädje och gemenskap på din arbetsplats? Bland den feedback vi får från våra kunder är det många som nämner den möjligheten. Att använda infoskärmen på det sättet, tycker vi är en så fin idé, att vi har lust att inspirera fler till att göra detsamma. Så här ger vi fem förslag till hur du kan använda PinToMind till att sprida lite extra glädje i vardagen. 👇😊

1 | Uppmärksamma födelsedagar 🎉

Det är alltid trevligt att bli mött med gratulationer när man har födelsedag. Och en födelsedagshälsning på infoskärmen är en fin uppmärksamhet att få. Samtidigt blir anslaget en påminnelse till alla de andra om att uppmärksamma födelsedagsbarnet lite extra den dagen. 🥳

Helt fantastisk lösning! Jag informerar kollegor snabbt och effektivt. Jag använder den till allt, även till att uppmärksamma födelsedagar och glada nyheter på skolan. - Marianne Aas, Atrå barne- og ungdomsskole

2 | Dela ett citat 💬

Det finns så många uppmuntrande, vackra, fina, roliga och inspirerande citat. Sådana små vidomsord som bara är så otroligt väl formulerade. Att få ett “Dagens visdomsord” eller “Veckans citat” kommer många att uppskatta, och det ger en fin variation i dina anslag. (Bonustips: Du kan skapa flera anslag med citat på förhand, och lägga in dem som tidsstyrda anslag!)

3 | Dela bilder från gemensamma upplevelser 📸

Vad skapar väl gemenskap bättre än upplevelserna vi har tillsammans? 👉 Ta bilder från trevliga stunder tillsammans, och visa dem på infoskärmen! Det bidrar till att bygga en värdefull minnesbank, och kan bli en grogrund för många fina samtal.

Visste du förresten att när du lägger till flera bilder i ett anslag, så kan du spara dem som ett album, välja hur länge varje bild ska visas, och så bara njuta av att bildkarusellen går? 💫

PinToMind hjälper oss att få ut viktig info till alla medarbetare. Informationsskärmen används till att sprida glädje på arbetsplatsen, genom att evenemang, bilder och sådant delas - det bidrar till gemenskap och en god arbetsmiljö. - Susanne M. Roteigen, Nedre Hallingdal IKS

4 | Räkna ner till något roligt tillsammans 🎬

Att se fram emot något tillsammans är fint. Det är kanske därför vårt tidräknar-anslag är så populärt. Där kan du lägga in en tidpunkt som du räknar ner till, t.ex. en utflykt, invigning, lansering eller något annat som sker framöver. Då kommer anslaget att visa hur lång tid det är kvar till den aktuella händelsen. - Ett väldigt bra sätt att se fram emot något och skapa lite förväntan. 😎

5 | Hälsa välkommen 🤝

Väntar ni gäster eller får ni en ny kollega? Då kan ett anslag som hälsar välkommen vara en trevlig idé. Det har samma dubbla effekt som födelsedagsanslaget: Gästen eller den nya kollegan får en fin upplevelse av att vara väntad och välkommen, och alla andra blir uppmärksammade på att det är någon ny på plats den dagen som är extra viktig att man hälsar på, och uppmärksammar. 🥰


Vi hoppas att våra tips inspirerade dig till att använda PinToMind på nya sätt! 🌟 Kanske har du också fler goda idéer till uppmuntrande anslag som bygger gemenskap och en god miljö? Skriv gärna några rader om det till oss - vi skulle tycka det var väldigt roligt att höra hur ni använder informationsskärmen till att sprida glädje och bygga gemenskap. 🙌😊

Och som alltid - undrar du över något, är det bara att ta kontakt. Vi svarar mer än gärna på dina frågor! 😊Arkiv för alla blogginlägg
« PinToMind på Griffin School i Texas   ||   Samaritans-avdelningar använder PinToMind för att informera sina volontärer »