English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

PinToMind på Griffin School i Texas

Publicerad 17.02.2022 av Favo
PinToMind på Griffin School i Texas

Griffin School är en högskoleförberedande skola i Austin, Texas, som undervisar i akademiska ämnen. Samtidigt erbjuder de en rad kreativa ämnen. Satsningen på kreativitet syns tydligt överallt på skolan, med många olika elevarbeten som smyckar lokalerna. I skolans receptionsområde är det dock något annat som har fått ta plats på väggen: En informationsskärm som visar innehåll via PinToMind! 🌟😊

– Med PinToMind har vi helt enkelt hittat en perfekt lösning för en organisation som vår, både vad gäller användarvänlighet, funktionalitet och pris.
Angela Eaton

Angela Eaton


I receptionen upplevde de tidigare att samma frågor ställdes om och om igen. Därför ville de hitta en mer effektiv lösning för informationsdelning. Det var då idén om en infoskärm kom upp, och Angela Eaton, utvecklingsansvarig på Griffin School, började orientera sig bland möjligheterna.

Receptionen


Hand with Fingers Splayed

Nyfiken på hur PinToMind fungerar? Vi vill gärna visa dig vad vår lösning kan göra för dig!

Ta kontakt för demo


Användarvänlighet och pris avgjorde

– Vi gjorde en Google-sökning, och undersökte flera alternativ, berättar Angela. Men för oss skilde PinToMinds lösning ut sig bland de andra, för den verkade vara väldigt enkel att använda. Dessutom var priset på en nivå som passade en förhållandevis liten organisation som vår. Vi tyckte att det verkade helt rätt för oss, konstaterar hon.

Sedan dess har en infoskärm haft en fast plats i receptionen och det är Angela och kollegan Dee Chapman, verksamhetschef, som publicerar det mesta av innehållet på skärmen. De är båda glada över att det är precis så användarvänligt och enkelt som de hade hoppats på.

Griffen

Anslag som ger översikt

Idag använder de PinToMind till många och varierade anslag. I sidostolpen hämtas händelser löpande och automatiskt in från skolans kalendrar, så att den alltid visar en uppdaterad översikt över dagens program. Dessutom lägger de regelbundet i förväg ut anslag med information om olika evenemang och samlingar på skolan.

Anslag som främjar trivseln på skolan

Förutom de rent informativa anslagen publicerar Angela och Dee också många trivselfrämjande anslag på informationsskärmen.

Till exempel lägger de ut ett trevligt gratulationsanslag varje gång någon fyller år. 🎉 Och när en elev nyligen vann ett pris i en fototävling, hedrades den prisvinnande bilden och vinnaren i ett anslag som alla kunde se. 🏆

Infoskärmen används också när skolan tar emot besökare. – Under året kommer studieintresserade ungdomar och deras föräldrar på besök till skolan. Då tycker vi att det är fint att hälsa dem välkomna på informationsskärmen, samtidigt som vi gör studenter och lärare uppmärksamma på att vi har gäster, berättar Angela.

Ett trevligt inslag som går igen är också sammanfattningen i text och bild av veckans höjdpunkter på skolan – ett fast inslag som Dee har infört.

Skolbyggnad

Praktiskt för en skola

Utöver PinToMind-skärmen i receptionen har skolan också tagit mobilappen, PinToMind Go, i bruk.

– Möjligheten att använda mobilappen är verkligen superbra! säger Angela och konstaterar att det passar många av eleverna väldigt bra att de kan få informationen direkt i sina mobiler. Hon påpekar också att PinToMind Go gör det möjligt för dem att ge föräldrar tillgång till den information som delas och de upplever att en sådan utökad tillgänglighet är väldigt praktiskt för skolan.

– Med PinToMind har vi helt enkelt hittat en perfekt lösning för en organisation som vår, både vad gäller användarvänlighet, funktionalitet och pris, sammanfattar hon.


Hand with Fingers Splayed

Testa vår informationsskärmslösning helt utan förpliktelser under 30 dagar, och få tillgång till alla funktioner hos PinToMind.

TESTA PINTOMIND GRATIS


Skolbyggnad

Bilder används med tillstånd från skolan. Bilderna på fotbollsspelaren och gripen är tagna från Griffins presentationsvideo på Vimeo.Arkiv för alla blogginlägg
« Nya villkor   ||   5 tips för att sprida glädje via infoskärmen »