English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Nu finns vi pĂ„ LinkedIn 🎉

Publicerad 04.01.2022 av Favo

Vi inleder det nya Ă„ret med nĂ€rvaro i en ny kanal: Nu finns vi ocksĂ„ pĂ„ LinkedIn. 😊 DĂ€r hĂ„ller vi dig uppdaterad och ger dig goda tips runt det som har med en modern och effektiv informationsdelning att göra. LĂ€s mer och hitta lĂ€nkar till vĂ„ra konton pĂ„ sociala medier hĂ€r nedanför. 👇

Nu finns vi pĂ„ LinkedIn 🎉

Vi har lÀnge funnits pÄ Facebook, Twitter och Instagram.

Med en aktiv nÀrvaro i en ny kanal hoppas vi att vi ska trÀffa bÄde er som redan Àr anvÀndare av PinToMind, sÄ vÀl som fler personer och organisationer som Àr intresserade av en enkel och lÀttillgÀnglig programvara för att administrera innehÄll pÄ infoskÀrmar.

Följ oss gĂ€rna, och tveka inte att ta kontakt med oss om du har nĂ„gra frĂ„gor – vi Ă€r bara glada om vi kan hjĂ€lpa till. 😊Arkiv för alla blogginlÀgg
« Gratis app för glostrĂ€ning 🎉   ||   5 anledningar till varför PinToMind Ă€r sĂ„ genial för skolor »