Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Nu finns vi på LinkedIn 🎉

Publicerad 04.01.2022 av Favo

Vi inleder det nya året med närvaro i en ny kanal: Nu finns vi också på LinkedIn. 😊 Där håller vi dig uppdaterad och ger dig goda tips runt det som har med en modern och effektiv informationsdelning att göra. Läs mer och hitta länkar till våra konton på sociala medier här nedanför. 👇

Nu finns vi på LinkedIn 🎉

Vi har länge funnits på Facebook, Twitter och Instagram.

Med en aktiv närvaro i en ny kanal hoppas vi att vi ska träffa både er som redan är användare av PinToMind, så väl som fler personer och organisationer som är intresserade av en enkel och lättillgänglig programvara för att administrera innehåll på infoskärmar.

Följ oss gärna, och tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor – vi är bara glada om vi kan hjälpa till. 😊Arkiv för alla blogginlägg