English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Ugoos - Rekommendation som ger nytt liv till gamla skärmar

Publicerad 28.10.2021 av Favo

Du behöver en webbläsare i fullskärm för att visa en infoskärm. En inbyggd webbläsare är ett viktigt kriterium för utrustning som vi rekommenderar när du vill köpa nya skärmar. Samtidigt önskar vi också kunna lägga till rätta för att du ska kunna använda utrustning som du redan har, när det är möjligt. Det är bra för både plånboken och miljön. ♻️ 😊 Nu har vi en rekommendation som du bör veta om. 👇

Ugoos - Rekommendation som ger nytt liv till gamla skärmar

Ugoos - vår rekommendation

Vi har testat Ugoos AM6B Plus på flera testskärmar, under lång tid. Vi är så nöjda, att Ugoos seglar upp som vår rekommendation till dig som redan har en skärm, men där skärmen saknar inbyggd webbläsare, eller om du har en äldre skärm som du vill ge nytt liv. 💫

Tidigare har vi rekommenderat Chromebox, och många av våra kunder använder dessa. Om du använder Chromebox finns det inget som hindrar dig från att fortsätta med det. 👍 Chromebox är fortfarande mycket bra, men har en nackdel i att man behöver betala en årlig avgift till Google för att kunna använda den på ett optimalt sätt.

Licensfri och enkel installation

Ugoos AM6B Plus använder Android som är licensfritt - vilket bidrar till att göra Ugoos till en mycket förmånlig lösning även prismässigt.

Ugoos-boxen fästes bakom skärmen, och kopplas till ström och HDMI-porten. På våra supportsidor hittar du en guide för att installera vår player på Ugoos. Du är igång på några minuter! ⏱

Stöder https och säkrare anslutning

Ugoos är en mycket god uppgradering om du har gammal utrustning som inte har stöd för https. Själva skärmen har ofta längre livstid än den inbyggda webbläsaren, och med Ugoos kan du fortsätta att använda den. Vips, så har du moderniserat den gamla skärmen, bland annat till att använda den nya, säkrare anslutningen, istället för skärmkod.

Kom igång - med skärmen du redan har

Vill du komma igång med visning av PinToMind med en skärm du redan har? Du kan köpa Ugoos genom vår samarbetspartner, Assist. Här hittar du mer information.

Kontakta Johannes Helgeland på e-post johannes@assist.no eller telefon +47 928 99 910 för att få hjälp eller för att beställa.



Arkiv för alla blogginlägg
« Trevlig förnyelse av supportsidorna - här får du en rundtur!   ||   Gratis app för glosträning 🎉 »