English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Trevlig förnyelse av supportsidorna - här får du en rundtur!

Publicerad 21.10.2021 av Favo

Vi har putsat upp våra supportsidor. Nu har vi gjort det ännu enklare och mer översiktligt för dig att hitta svar på det du behöver hjälp med. Se, så trevligt det har blivit! Nedan hittar du en liten guide som visar och påminner om lite av allt det användbara innehållet du hittar på PinToMinds supportsidor.👇

Trevlig förnyelse av supportsidorna - här får du en rundtur!

En god översikt

För att du snabbt ska få översikt och hitta svar på det du undrar över, är våra supportsidor indelade i fem huvudkategorier:

Nya supportsidor

Gör en sökning! 🔎

Kanske tycker du att det är lättare att göra en sökning? Vi har självklart också en enkel och användbar sökfunktion överst på supportsidorna. Skriv in ett eller flera sökord, och få upp relevanta förslag till hjälpartiklar för din sökning! 💫

Vi är här för att hjälpa!

Vi hoppas att du tycker att våra supportsidor är både hjälpsamma och användbara om det uppstår saker som du undrar över. Ta gärna en titt och se hur trevligt det har blivit! 🎉 Och du - om du ändå inte hittar det du letar efter, så svarar vi gärna på dina frågor! Kontakta oss på support@pintomind.com, så hör du av oss inom kort! 😊Arkiv för alla blogginlägg
« Övergång till endast HTTPS   ||   Ugoos - Rekommendation som ger nytt liv till gamla skärmar »