English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

PinToMind Player-app för Windows

Publicerad 12.10.2021 av Favo
PinToMind Player-app för Windows

Med en önskan om att göra det ännu enklare för dig som använder Windows för att visa PinToMind, har vi utvecklat en egen PinToMind Player-app för Windows. Appen är nu publicerad och kan laddas ner till din enhet från Windows Store. 🥳

Från script till app

PinToMind har alltid kunnat visas på Windows och det var också där allt startade. Chrome webbläsare i fullskärm var allt man behövde. Så har det varit i över 10 år. Efterhand utvecklade vi vårt eget script för autostart och visning i fullskärm, som många fortfarande använder idag.

Nu ersätter PinToMind Player-appen för Windows scriptet, och vi tackar scriptet för lång och trogen tjänst. 🏅 Scriptet, som har använt den gamla och inte längre stöttade webbläsaren Internet Explorer, är inte längre uppdaterat eller tillgängligt, och vi uppmanar alla som använder scriptet att byta till PinToMind Player-appen.

Vi är så glada över att kunna berätta detta, för vi vet att det med den här appen blir en ännu bättre lösning och kommer att upplevas som ännu enklare för dig som använder Windows för att visa PinToMind! 🙌

En stor fördel med player-appen är också att den kan sättas i kioskläge. Kioskläget gör att varje gång enheten startas om öppnas appen på en egen “dummy”-användare. Det gör att enheter på offentliga och lätt tillgänliga platser är mycket säkrare, eftersom det inte är möjligt att komma in på huvudanvändaren eller andra appar. Du hittar instruktion för att använda kioskläge på våra supportsidor, på samma sida som du hittar vägledning för att installera appen.


PinToMind Player-appen för Windows kan laddas ner från Windows Store

Kom igång med PinToMind Player-appen

Vår guide för installation av PinToMind Player-app från Windows Store hittar du här. För dig som eventuellt inte har tillgång till Windows Store på din enehet, kan PinToMind Player-appen också sideloadas. Guide för sideloading hittar du här.

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor. Vi är redo att hjälpa dig så att du får mest möjligt ut av att använda PinToMind. 😊Arkiv för alla blogginlägg
« Hurra för vår nya kollega!   ||   Övergång till endast HTTPS »