English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Hurra för vår nya kollega!

Publicerad 07.10.2021 av Favo

Hurra! Vi har fått ännu en super-kollega i vårt team! 🎉 Den här gången är det Alf Magne Kalleland som vi har den stora glädjen att få önska välkommen! 🙌😊

Hurra för vår nya kollega!

Något som folk har användning för

Alf Magne är en erfaren utvecklare, med mer än tjugo år bakom sig i yrket. Han berättar att något som motiverar honom är att få vara med och bygga en programvara som folk verkligen har användning för.

– Dessutom är arbetet med utvecklingen av en visuell produkt något jag också trivs väldigt bra med, understryker han.

Och något som alla kan använda

Här hos oss kommer Alf Magne att ha huvudfokus på det vi kallar frontend, vilket handlar om att skapa enkla och goda användarupplevelser för dig som använder vår lösning.

– Det är liksom grunden i allt vi gör, förklarar Andreas, ledare i PinToMinds utvecklingsgrupp. - Vi skapar inte först och främst en lösning som man kan göra allt möjligt med. Vi brinner för att skapa något som alla kan använda. Där kommer Alf Magne att ha mycket att bidra med! säger Andreas entusiastiskt.

Vidareutveckling och nya lösningar

Med andra ord kommer vår nya medarbetare att få spela en viktig roll för att du som användare ska uppleva PinToMind som en enkel och god lösning för dina behov, även när vi vidareutvecklar vår produkt.

– Alf Magne är fantastisk att samtala med, och han blir en bra partner att diskutera smått och stort med. Jag gillar tanken på att kunna diskutera uppgifter och nya lösningar med honom i framtiden! säger Andreas. Alf Magne å sin sida uttrycker också positiva förväntningar på uppstarten hos oss:

– Jag ser fram emot att både lära känna nya kollegor och att vara med och göra PinToMind ännu bättre, säger han.

Vi gläder oss! 🎉

Vi tycker att det är fantastiskt roligt att få välkomna Alf Magne till oss den här veckan. Vi ser fram emot att lära känna honom bättre och vet att han kommer att komplettera vårt team på ett mycket bra sätt. 💫Arkiv för alla blogginlägg
« PinToMind på digitala anslagstavlor på bibliotek   ||   PinToMind Player-app för Windows »