English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Enklare, säkrare och bättre sätt att koppla till nya skärmar

Publicerad 14.09.2021 av Favo

Har du ny utrustning som du ska visa innehåll från PinToMind på? Nu blir det enklare än någonsin att starta visningen! 💫 Vi lanserar nämligen ett helt nytt sätt att koppla till nya skärmar, som är enklare, säkrare och bättre än tidigare. Här beskriver vi vad det betyder för dig i praktiken. 👇

Enklare, säkrare och bättre sätt att koppla till nya skärmar

Klart för vissa - kommer för alla!

För dig som använder PinToMind Player för Chrome och Android är det nya sättet att ansluta redan på plats, och du har kanske sett det? Det blir snart tillgängligt för alla PinToMind-användare, och vi vill gärna visa dig några av fördelarna. 🙌

Lättare att skriva in skärmkoden 📱

Med den nya anslutningen slipper du att skriva in skärmkoden på den fysiska skärmen - det görs iställlet från din egen mobil eller PC. Skärmen visar en kod som du ska skriva in när du är inloggad på app.pintomind.com/connect - och vips så kopplas skärmen till ditt konto och ditt innehåll! 🌪

Skärmbild: Anslut utrustning

Säkrare anslutning mellan skärm och system 🔒

Med den nya anslutningsmetoden är det inte en öppen skärmadress (url) som används till visning. Du autentiserar nu istället den utrustning du ska använda för visning, så att du har full kontroll över vem som har tillgång till ditt innehåll.

Mer flexibelt för dig 🔁

Det blir enklare för dig att byta mellan vilka skärmar på ditt konto som du visar på den fysiska enheten. Om du till exempel ska flytta en fysisk skärm från ett rum till ett annat och vill visa annat innehåll från en annan skärm är detta en god nyhet. Med några musklick kan du nu ändra vilket innehåll som visas på den fysiska skärmen.

Skärmbild: Välj skärm som ska visas

Undrar du över något?

Vi svarar mer än gärna på dina frågor runt användningen av PinToMind. 😊 Det är bara att ta kontakt med oss på support!Arkiv för alla blogginlägg
« Färdigt reflex-anslag till dig + tips för att använda PinToMind i kampanjer   ||   PinToMind på digitala anslagstavlor på bibliotek »