English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Färdigt reflex-anslag till dig + tips för att använda PinToMind i kampanjer

Publicerad 09.09.2021 av Favo
Färdigt reflex-anslag till dig + tips för att använda PinToMind i kampanjer

Hösten är här, och det är dags att ta fram reflexer! 🍂✨ Det är också dags att påminna varandra att använda dem. 🤗 Har du tänkt på att PinToMind är ett bra verktyg att använda för sådana påminnelser? Vi vill gärna visa dig hur du kan använda vår lösning till attitydskapande arbete i din verksamhet. Och om du också tycker att det passar bra med en aktuell och vänlig reflexkampanj, har vi skapat något fint och trevligt som du kan använda! 🙌

Färdig reflexkampanj

Vi har förberett en viktig och omsorgsfull påminnelse i text och bild, som du kan dela med alla som slänger en blick på dina skärmar. Inne på ditt PinToMind-konto hittar du nu ett färdigt “Kom ihåg reflex”-anslag, som är superenkelt för dig att använda! 🙌😊 Använd den färdiga texten, eller anpassa texten så som du vill ha det.

Skapa en egen kampanj

Är du redo att skapa en egen kampanj också? Fenomenalt! 👏 Vad som är viktigt att förmedla av påminnelser, värdegrunder och attityder varierar från verksamhet till verksamhet, och det kan också variera under året. Är det något speciellt som ni vill fokusera på under den kommande tiden? Börja med att tänka genom vad du vill kommunicera till just de personerna som ser på din(a) skärm(ar). 👀

Leta efter färdigt innehåll

Kanske finns det färdigt material för din kampanj i form av nedladdningsbara videor, bilder eller liknande? Till exempel har Folkhälsomyndigheten erbjudit sådant material under hela pandemin.

Tips när du vill skapa innehållet själv

Om du vill köra en mer intern eller anpassad kampanj och det inte finns något färdigt material kommer här några bra tips:

Funderar du på något?

Kom ihåg att vi mer än gärna svarar på dina frågor om användning av PinToMind. Det är bara att ta kontakt med oss på support!

Vi önskar dig och dina en fin och trygg höst! 🍂✨Arkiv för alla blogginlägg
« Gissa varför vi är så glada? 🥳🎉   ||   Enklare, säkrare och bättre sätt att koppla till nya skärmar »