Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Ny utrustning? Nu rekommenderar vi också utvalda skärmar från Sony!

Publicerad 02.09.2021 av Favo
Ny utrustning? Nu rekommenderar vi också utvalda skärmar från Sony!

Vi testar utrustning kontinuerligt, så att vi kan komma med goda och ändamålsenliga rekommendationer till våra kunder. Vi har nu testat utvalda modeller från Sony, som visar sig fungera väldigt bra till användning tillsammans med PinToMind. De seglar därför rakt in på vår lista över rekommenderad utrustning. Läs mer om vilka modeller vi rekommenderar, och upptäck en av fördelarna med de här skärmarna! 👇

Välj rekommendad utrustning när du köper nytt!

Många nya användare av PinToMind startar med utrustning som de redan har, och hittar goda lösningar med den. Det tycker vi är toppen! 💫 När du köper ny utrustning bör du däremot välja rekommenderade enheter för att få mest möjligt ut av dina infoskärmar. 👌

Fler leverantörer ger större valfrihet

Att kunna hänvisa till rekommenderad utrustning från flera leverantörer har varit ett viktigt mål för oss, eftersom det hjälper till att ge dig som kund en större valfrihet. Och vi gillar valfrihet! 🙌 Därför testar vi hårdvara kontinuerligt och vi är verkligen nöjda över att vi nu också har modeller från Sony på vår lista. 🥳

Vilka kriterier har vi som grund?

För att vi ska rekommendera en enhet, behöver det vara en så kallad proffsskärm, skapad för digital skyltning. Dessutom lägger vi vikt vid att enheterna fungerar stabilt över längre tid, har möjlighet till schemaläggning i förhållande till automatisk av/på-funktion, och stödjer trådlöst nätverk.

De här skärmarna från Sony rekommenderar vi 👇

Under en längre period har vi nu testat Sony-enheter, och utifrån bland annat kriterierna här ovan, har vi skapat en översikt över vilka skärmar från Sony vi rekommenderar.

Flexibla multifunktionsskärmar

En av fördelarna med de här skärmarna från Sony, är att de fungerar väldigt bra som multifuktionsskärmar, till exempel i ett mötesrum. Enheterna har nämligen enkel tillgång till Google Play Store för nerladdning av andra relevanta appar, och de har stöd för skärmdelning, inklusive Apple Airplay. Det gör att du kan få ut maximalt av enheten:

Møterom med infoskjerm

Råd vid inköp av ny utrustning

Vi säljer inte själva utrustningen, och är inte bundna till någon återförsäljare. Du är därför helt fri att välja utrustning själv från din lokala återförsäljare, men följ gärna våra rekommendationer innan du köper ny utrustning. På vår webbplats hittar du alltid information om den hårdvara som vi rekommenderar, och du kan självklart alltid ta kontakt med oss om det är något du undrar över! 😊Arkiv för alla blogginlägg