English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Gissa varför vi är så glada? 🥳🎉

Publicerad 26.08.2021 av Favo
Gissa varför vi är så glada? 🥳🎉

Det är för att vi får önska en ny kollega välkommen till oss! Jon Kristian Søndergaard Høyland är vår nya medarbetare i Danmark. 🥳 🙌 🇩🇰 Om han har koll på skärmar? Självklart. 😎 Kolla in den här superhiten. 👇 😜 #headhuntingSuveränt, eller hur? 😂 😅 Nejdå. Jodå. Vi diggar det iallafall! 😂👏👏👏

Det som är säkert är att Jon Kristian har blick för smarta, digitala lösningar, och han är otroligt duktig, mångsidig och kreativ. 🙌 Han är dessutom en härligt positiv typ, med glimten i ögat!

– Jag ser fram emot att börja arbeta i en ny bransch, säger Jon Kristian. Sedan tidigare arbetar han i dansk skol- och fritidsverksamhet, där han fortsätter i en något reducerad position, samtidigt som han blir engagerad hos oss under en period. Och 10 års arbetslivserfarenhet inom skola och fritids är något han kommer att ha glädje av, också i mötet med sitt nya jobb:

– Jag ser och upplever utmaningar där jag tror att PinToMind kan vara en bidragande lösning. Det är något jag ser fran emot att arbeta med, berättar han.

Jon Kristians uppgifter hos oss blir inom försäljning, marknad och support, och han kommer särskilt att ha ett öga åt både nya och existerande kunder i Danmark. Han tror att PinToMind kan göra vardagen mer översiktlig och effektiv för danska företag, organisationer, institutioner och individer:

– PinToMinds infoskärm ger översikt för dagen, påminner om det som är viktigt, skickar med ett leende på vägen, återupplevelser om goda minnen, och inte minst: Det kan göra andra både nyfikna och imponerade, poängterar han.

Vi skriver under på det, 🙌 och glädjer oss över vår nya medarbetare i PinToMind-teamet! 🤗Arkiv för alla blogginlägg
« Raspberry Pi + PinToMind   ||   Färdigt reflex-anslag till dig + tips för att använda PinToMind i kampanjer »