English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Raspberry Pi + PinToMind

Publicerad 05.08.2021 av Favo
Raspberry Pi + PinToMind

Raspberry Pi är en liten, prisvärd datamaskin i samma storlek som en kortlek, och är en del av ett fascinerande koncept. Den utvecklas av välgörenhetsorganisationen Raspberry Pi Foundation med en önskan om att göra datorer och programmering lätt tillgängligt för barn och unga, men blev snabbt superpopulär långt utöver det.

Hur använder man PinToMind med Raspberry Pi?

Raspberry Pi är i utgångspunkten inte det som vi räknar som rekommenderad utrustning för att visa PinToMind (se rekommenderad utrustning här). Men vi har fått några frågor om möjligheten att använda PinToMind tillsammans med Pi, och det tycker vi är väldigt spännande.

Se vår nya guide!

Vi har därför skapat en guide för hur du kan visa PinToMind på Raspberry Pi. Följer du denna, kommer Pi:en att starta och vara klar att visa PinToMind när du har lagt in din skärmkod. 🙌

Låg prestanda med video

Lösningen fungerar i stort sett bra, men vi måste varna för att Raspberry Pi har låg prestanda när du använder video.📽 Här hittar du en lista med utrustning som är kompatibel med video..

Har du tips eller erfarenheter som du vill dela?

Ta gärna kontakt om du använder PinToMind tillsammans med en Pi och har tips som kan göra installationen ännu enklare, eller vill dela några av dina erfarenheter med oss! 😊Arkiv för alla blogginlägg
« Sommarjobb för PinToMind   ||   Gissa varför vi är så glada? 🥳🎉 »