English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Sommarjobb för PinToMind

Publicerad 02.07.2021 av Favo
Sommarjobb för PinToMind

Karen Hompland studerar vanligtvis datorteknik vid Norges teknisk-naturvetenskapliga universitet i Trondheim. Nu har hon återvänt hem till Sirdal för sommaren och är redan i full gång med sitt sommarjobb för PinToMind.

Flexibelt sommarjobb under hela sommarlovet 👩‍💻☀️

Vi är mycket glada över att ha fått henne i teamet i sommar. Karen kommer att arbeta för oss under hela sommarlovet, men har fått ett flexibelt avtal med möjlighet att ta lite ledigt då och då.

Gillar aktivitet, och att gå på tur

Hon har inte många stora planer för sommaren i övrigt, men tror att hon på eftermiddagar och helger ofta kommer att gå på tur, norska som hon är. 🇳🇴⛰😉

– Det går bra att sitta stilla så länge jag är på jobbet, men annars tycker jag bäst om när jag får vara aktiv, ler hon.

En riktig fullträff! 🎯

Andreas hos oss har känt Karen sedan hon var liten.

– När vi träffades en gång i vinter tyckte jag att det var väldigt trevligt att höra att hon hade valt en utbildning inom dator och teknik, säger han.

– När det också visade sig att hon var intresserad av programmering och ville ha ett sommarjobb var det en riktig fullträff, tillägger han.

Tacksam för relevant sommarjobb

Karen är glad och tacksam över att ha fått ett sommarjobb som är relevant för den utbildning hon har påbörjat. Hos oss börjar hon arbeta med programmering och den datatekniska sidan av flera projekt i sommar.

– Nu får jag både använda det jag har lärt mig och lära mig mer samtidigt. Det är väldigt käckt, säger hon.

Vi tror och hoppas att det kommer att bli bra och lärorika veckor, både för oss och för Karen. 🤩Arkiv för alla blogginlägg
« – Tack, och glad sommar!   ||   Raspberry Pi + PinToMind »