English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

– Tack, och glad sommar!

Publicerad 24.06.2021 av Favo
– Tack, och glad sommar!

Vi ställde en fråga till våra användare: Vad hade du sagt om du skulle rekommendera PinToMind till en vän eller kollega? Och wow, en sådan respons vi fick! TUSEN TACK allihop! 🤩

Överväldigande i kvantitet och innehåll

Responsen var överväldigande, både i kvantitet och innehåll! 🥰 Vi har läst igenom varje enskild feedback och vi är verkligen glada att se att PinToMind upplevs lika enkelt, användbart, snyggt och roligt som vi arbetar för att det ska vara! 🙌

Enkel och snabb installation. Fin design. Marknadens snabbaste kundsupport.

Tar feedbacken med oss

Vi tar all denna underbara feedback med oss ​​in i sommaren! Och sedan ser vi fram emot hösten - då vi är redo att satsa som aldrig förut! 💪 Vårt mål är alltid att du ska trivas med PinToMind, och att fler ska att upptäcka hur enkelt, effektivt och kul det är att dela information om stort och smått, med vår lösning. 🎯

PinToMind är ett perfekt verktyg för att kunna nå ut med information till kollegor via skärmar på arbetsplatsen. Men också nu i coronatider när många jobbar hemifrån, då är appen perfekt!

Tack för rekommendationerna

Och vet du - när vi frågar nya kunder hur de hittade oss är det vanligaste svaret att de hittade oss efter en rekommendation från en bekant eller kollega. Så tack också här - till dig som berättar om dina goda erfarenheter med PinToMind. Det är vi också väldigt tacksamma för! 🙏

Vill du nå ut till dina medarbetare eller kunder utan att behöva vara IT-mogul för att kunna presentera snygga anslag? Skaffa PinToMind. Prisvärt, enkelt och snyggt program och bättre än konkurrenterna (jag har testat flera). Prova, du kommer inte ångra dig!

TACK!! – och en riktigt GLAD SOMMAR från alla oss i PinToMind-teamet ☀️

PinToMind är otroligt enkelt att använda, vi hanterar allt själva och har 100% kontroll över innehållet hela tiden - vi kan lägga upp saker direkt, eller schemalägga det, så att det publiceras precis när vi vill visa det - jag rekommenderar PinToMind till alla som orkar att höra på! 😊


Arkiv för alla blogginlägg
« PinToMind Player-app för Android   ||   Sommarjobb för PinToMind »