Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

PinToMind Player-app för Windows

Publicerad 27.05.2021 av Favo
Texten på denna sida är inte uppdaterad.
Du hittar uppdaterad information här.

PinToMind Player-app för Windows

Med en önskan om att göra det ännu enklare för dig som använder Windows för att visa PinToMind, har vi utvecklat en egen PinToMind Player-app för Windows. Appen är nu publicerad och kan laddas ner till din enhet från Windows Store 🥳

Från script till app

PinToMind har alltid kunnat visas på Windows och det var också där allt startade. Chrome webbläsare i fullskärm var allt man behövde. Så har det varit i över 10 år. Efterhand utvecklade vi vårt eget script för autostart och visning i fullskärm, som många fortfarande använder idag.

Nu kommer PinToMind Player-appen för Windows ersätta detta. Vi är så glada över att kunna berätta detta, för vi vet att det med den här appen blir ännu enklare för dig som använder Windows för att visa PinToMind 🙌

PinToMind Player-appen för Windows kan laddas ner från Windows Store

Stöd för video är försenat, men det kommer!

Den teknik vi använder för att visa video kräver användning av Chromium, den mest använda standarden för webbläsare idag. I januari 2020 lanserade Windows sina nya Edge-webbläsare byggd på Chromium, medan appar i Windows Store inte kommer åt denna standard förrän i slutet av 2021. I praktiken betyder det att enheter som använder Windows Player-appen inte får stöd för video förrän detta är på plats. Vi är däremot redo och kommer självklart att uppdatera vår app så snart som Windows öppnar för detta, något som har meddelats kommer att ske under sista hälften av 2021.

Kom igång med PinToMind Player-appen

Vår guide för installation av PinToMind Player-app från Windows Store hittar du här. För dig som eventuellt inte har tillgång till Windows Store på din enehet, kan PinToMind Player-appen också sideloadas. Guide för sideloading hittar du här.

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor. Vi är redo att hjälpa dig så att du får mest möjligt ut av att använda PinToMind 😊Arkiv för alla blogginlägg