Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Tillsammans i slutspurten

Publicerad 06.05.2021 av Favo
Tillsammans i slutspurten

Vi närmar oss en normal vardag och det gläds vi över! Samtidigt vet vi att slutspurten kan bli längre än vi önskar. Vi vill därför påminna om att de erbjudanden som vi gick ut med förra året fortfarande gäller. Vi står tillsammans i slutspurten också!

Gratis användning

För verksamheter, avdelningar och projekt som arbetar direkt med kampen mot coronaviruset erbjuder vi gratis användning av PinToMind. Det ger tillgång till hela vår lösning och därmed möjlighet att ge effektiv information på vaccinationsmottagningar, personalrum, väntrum och liknande.

Alla med konto hos oss kan dessutom dela sina skärmar till vår mobilapp PinToMind Go, utan extra kostnad. Med PinToMind Go kan du läsa innehåll från infoskärmen på din mobil eller dator - perfekt om du eller någon av de anställda är i karantän eller jobbar från hemmakontor.

Gratis användning

Vår lösning har utarbetats noga med tanken att du ska spara tid på informationsdelning. Du behöver inte ha en fullständig plan när du sätter igång, och du behöver inte ha några förkunskaper! Dessutom är vi självklart här för dig när frågor uppstår!

Skapa ett gratis konto på vår webbsida, och kontakta oss, så håller vi kontakten och förlänger avtalet så länge kampen mot coronaviruset pågår.

Sätt ditt abonnemang på paus, om du behöver det

Är din verksamhet stängd eller har din omsättning minskat på grund av pandemin? Kan du inte använda skärmarna som tänkt på grund av nerstängning? Då kan vi erbjuda, efter förfrågan från dig, att sätta ditt abonnemang på paus.

Fördelen med att sätta abonnemanget på paus, i förhållande till en eventuell uppsägning, är att du behåller ditt konto hos oss, tillsammans med allt innehåll du har skapat. Och när saker och ting återgår till det normala är det lätt för dig att komma igång igen.

Ta kontakt med oss om detta är något för dig, eller om vi kan hjälpa dig på något annat sätt.

Fördelar med användning av informationsskärm i kampen mot Covid-19

Till slut vill vi bara nämna några av fördelarna med att använda PinToMind i kampen mot Corona:

Vill du veta mer om detta? Här visar vi dig Nio fördelar med PinToMind i kampen mot Corona.

Nu kan det inte dröja länge tills vi är i mål! Detta ska vi klara - tillsammans 🙌

Bra synlighet och läsbarhetArkiv för alla blogginlägg