English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

PinToMind Player-app för Android

Publicerad 13.04.2021 av Favo
PinToMind Player-app för Android

Har du Android-baserade enheter som du vill visa PinToMind på? Då har vi en god nyhet till dig: Vi har nämligen lanserat appen PinToMind Player, - även för Android-enheter 🤖

Vi har nu lanserat appen PinToMind Player för Android - som gör det enklare att visa innehåll från PinToMind på Android-enheter. Detta har efterfrågats ett tag, och vi är väldigt glada för att en lösning nu är på plats 🥳 Appen är självklart superenkel att installera! Här visar vi dig hur du gör det 👍

Många nya användare hos PinToMind startar med den utrustningen de redan har, och hittar goda lösningar med det. Det tycker vi är toppen 🙌 För den som behöver ny utrustning finns det dock några kriterier vi betonar och som måste finnas för att vi ska kunna rekommendera en enhet med Android:

Det finns väldigt många enheter som kör Android, och det är inte möjligt för oss att ha fullständig översikt. Vi har testat utvalda enheter, men hittills har vi inte hittat någon som uppfyller dessa kriterier och därmed kan sättas på vår lista över rekommenderad utrustning. Vi blir därför väldigt glada för tips från dig, om du känner till eller har god erfarenhet med utrustning som möter kraven ovan.

Ta gärna kontakt med oss om du har tips om detta, och självklart också om du har frågor. Vi är alltid klara för att hjälpa dig så att du får mest möjligt ut av att använda PinToMind 😊Arkiv för alla blogginlägg
« Väderprognos med nya möjligheter ⛅️☔️☃️   ||   – Tack, och glad sommar! »