English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

PinToMind på Scandic Maritim

Publicerad 05.11.2020 av Favo
PinToMind på Scandic Maritim

På Hotel Scandic Maritim har de hittat många olika användningsområden för sina infoskärmar. Hotellet ligger idylliskt till i norska Haugesund, precis vid sjökanten vid Smedasundet, med fri utsikt över en charmerande, maritim miljö. Vid hotellingången på kajen står en stilig skärm som önskar välkommen, visar menyn på hotellets restaurang och förser hotellets gäster med annan relevant information.

PinToMind på Scandic Maritim 2

Enkelt och tidsbesparande

– Vi är väldigt nöjda med tjänsten från PinToMind, säger Aslak Askeland, Food & Beverage Director på hotellet. Han tar särskilt upp att allt är så enkelt och förståeligt:

– Här finns det inget som är komplicerat att sätta sig in i, menar han. På Scandic Maritim är det han som hanterar alla informationsskärmarna.

– Det är så enkelt att skapa och lägga ut nya anslag, säger han, och argumenterar för att han faktiskt sparar tid med PinToMind, både i förhållande till andra lösningar som han har testat, men också jämfört med med “analog” information som affischer och liknande.

PinToMind på Scandic Maritim 3

Tidsstyrning säkerställer uppdaterad information

Han är också väldigt förtjust i PinToMinds funktion för tidsstyrning av anslag.

– Den använder jag otroligt mycket, berättar han. När han lägger in något nytt, väljer han alltid både start- och slut-tidpunkt för anslagen.

– Det är snabbt gjort, det säkerställer att anslagen kommer ut på rätt tidpunkt, och att det aldrig står gammal information på våra infoskärmar, sammanfattar han.

PinToMind på Scandic Maritim 4

Aktiv användning av infoskärmar under arrangemang

Scandic Maritim erbjuder fina lokaler för kurser, möten, konferenser, show och event, och i den stiliga lobbyn utanför hotellets konsert- och konferenssal använder de infoskärmarna aktivt under stora arrangemang:

– När gästerna anländer kör vi all slags information om biljetter och liknande på skärmarna. Vi använder dem också till att påminna om att det inte är tillåtet att fotografera med blixt under föreställningar och konserter. När det är dags för mat, kommer middagsmenyn upp på skärmarna, och när måltiden närmar sig sitt slut, visas information om kakor och desserter. Den senaste tiden har vi självklart också använt skärmarna till att påminna om information för att minska smittspridning, förklarar Aslak.

På det sättet använder hotellet informationsskärmarna aktivt, och till förmån för sina gäster, under hela arrangemanget och det har visat sig att vara ett otroligt effektivt sätt att nå ut på, enligt Aslak.

PinToMind på Scandic Maritim 5

Infoskärmen visar tid och riktning

Också i själva receptionen finns en infoskärm centralt placerad. På denna skärmen visas översikt över måltider, möten, arrangemang och konferenser, så att det är lätt att hitta rätt. Här hämtar PinToMind automatiskt ut data från hotellets möteskalender, och på så vis är skärmen alltid uppdaterad utan att det innebär extra arbete för någon.

– Att kunna visa möteskalendern på det sättet ger gästerna en bra översikt, menar Aslak.

PinToMind på Scandic Maritim 6

Nya användningsområden

Aslak berättar att han hela tiden upptäcker nya sätt som infoskärmarna kan användas på, och menar att det fort kan bli fler skärmar runt omkring på hotellet. Helt konkreta planer har han också, men dem vill han inte avslöja riktigt än. Det tycker vi på PinToMind låter väldigt spännande. Det är otroligt roligt när våra kunder finner nytta med vår lösning på ännu fler områden!

PinToMind på Scandic Maritim 7

Om du har lust att testa vår informationsskärmslösning, kan du starta en gratis provperiod, helt utan förpliktelser, här.Arkiv för alla blogginlägg
« Välkommen till teamet, Georg och Jon Håvard!   ||   Bättre stöd för emojis på PinToMind »
2500 kunder | 25 länder