English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Välkommen till teamet, Georg och Jon Håvard!

Publicerad 22.10.2020 av Favo
Välkommen till teamet, Georg och Jon Håvard!

Nu i höst har vi förstärkt teamet med två nya anställda. Vi är väldigt glada för att kunna önska Georg Skuggedal och Jon Håvard Gundersen välkomna till oss!

Hurra 🎉 Vi har blivit flera!

Jon Håvard har en lång och bred erfarenhet, med drygt 15 år bakom sig som utvecklare. Han kommer att arbeta back-end hos oss, med utveckling och drift av våra system. Han är väldigt dedikerad i det han gör och är en stor resurs inom området.

Georg går in i en deltidsanställning, som han utför parallellt med studier inom kommunikationsteknologi vid Norges teknisk-naturvetenskapliga universitet. Han kommer bland annat att arbeta med anpassningar till utrustning och vidareutveckling av vår mobil-lösning, PinToMind Go. Georg är otroligt duktig och har redan fått gjort mycket på kort tid.

Båda är båda väldigt trevliga killar, som vi tycker det är fantastiskt att få samarbeta med. Vi är väldigt glada över att ha fått dem med oss ​i teamet 🙌

Tillsammans ser vi fram emot att fortsätta att leverera den stabila och säkra lösningen som PinToMind är, och vi har många spännande planer för vår tjänst framöver.Arkiv för alla blogginlägg
« Nio fördelar med PinToMind i kampen mot Corona   ||   PinToMind på Scandic Maritim »