English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Nio fördelar med PinToMind i kampen mot Corona

Publicerad 08.10.2020 av Favo
Nio fördelar med PinToMind i kampen mot Corona

Att hålla den viktiga informationen om smittskydd uppdaterad kan vara en utmaning på många sätt. Som tur är finns mycket bra informationsmaterial, men hur kan du och ditt företag dra nytta av detta på ett enkelt och effektivt sätt? Och hur är det med alla andra saker du behöver förmedla i form av meddelanden och nyheter? Många företag har nyligen upplevt enormt tryck kring allt som behöver meddelas. Här presenterar vi nio fördelar med att använda informationsskärmar för informationsdelning.

1. Infoskärmar har god synlighet och läsbarhet

En informationsskärm är en väl synlig yta som kan läsas även på långa avstånd. Detta är en stor fördel jämfört med traditionellt affischmaterial. Där du idag behöver både många och stora affischer kan en skärm täcka hela ditt behov. På en infoskärm kan du informera effektivt om både smittskydd, nyheter i företaget, meddelanden, möten och allt annat du vill förmedla något om till dina anställda och/eller till era besökande.

2. Skärmar fångar folks uppmärksamhet

Det som händer på en skärm väcker dig och får dig att följa med, oavsett om det är tal om mobilen på bordet framför dig, eller TV:n i vardagsrummet. En återkoppling vi ofta får från våra kunder handlar om precis det: Erfarenheten att infoskärmen fångar folks uppmärksamhet. Och det är en väldigt bra utgångspunkt för att nå ut med ett budskap!

Nio fördelar med PinToMind i kampen mot Corona

3. En infoskärm är en yta med plats för mycket information

På en informationsskärm finns det plats för MYCKET information, och det fina är att du kan ge informationen i mindre doser. Allt behöver inte få plats i samma anslag. Istället kan du dela upp vad du vill säga i flera anslag och låta anslagen rulla. Det är ett smart pedagogiskt knep, som gör informationen lättare att både läsa och uppfatta. Skiftande bilder på en skärm hjälper dessutom till att hålla kvar uppmärksamheten.

4. PinToMind gör ditt budskap lättillgängligt - även på hemmakontoret

I dessa tider är det också en fin extrabonus att folk inte behöver stå nära varandra för att läsa informationen du vill förmedla. Information på en stategiskt placerad skärm blir lätt tillänglig för en stor publik. Med vår app, PinToMind Go, kan de anställda dessutom automatiskt få nyheter från infoskärmarna direkt i mobilen. Därmed blir det inte nödvändigt att gå till de gemensamma ytorna för att få med sig senaste nytt i företaget. PinToMind Go gör det enkelt att hålla alla i organisationen uppdaterade, och ser till att informationen är tillgänglig, till och med på alla hemmakontor.

Nio fördelar med PinToMind i kampen mot Corona

5. Spara tid med enkel uppdatering

Det kommer ständigt nytt informationsmaterial och nya riktlinjer från myndigheter och din bransch. Detta kan innebära att du måste ta ner med de gamla affischerna och sätta upp nya - på många olika platser. Med en informationsskärm är du bara en knapptryckning från att uppdatera informationen på flera eller alla platser samtidigt. Det kan spara mycket tid i ett företag.

6. Du styr informationsspridningen från var som helst

Med lösningen från PinToMind löser du alla uppdateringar från en webbläsare på din egen dator eller mobiltelefon. Det kan göras från ditt eget kontor - eller från hemmakontoret. På så sätt behöver du inte gå till folktäta och trånga områden, väntrum eller mottagningar för att uppdatera informationen, och risken för infektion för dig och dina anställda minskar. Nio fördelar med PinToMind i kampen mot Corona - 1

7. Infoskärmar ger beröringsfri uppdatering av information

En trevlig bieffekt av att inte behöva ta ner och sätta upp affischer är också att du och dina anställda undviker kontakt med ytor som andra kan ha varit i kontakt med. Vi kallar det “beröringsfri uppdatering” och vi vet att det är något som våra kunder för närvarande värdesätter extra.

8. Video-innehåll är effektivt

En infoskärm gör det möjligt att dela video-innehåll med din publik, Det är guld värt när du har ett viktigt budskap. Levande bilder har nämlign en förmånga att fånga folks uppmärksamhet, och att hålla kvar den. Mycket av informationsmaterialet som finns tillgängligt är video-innehåll. I många branscher finns det också eget videoinnehåll som kan användas till förebyggande av corona-smitta.

9. Det är lätt att komma igång

Med Covid-19 har många företag och organisationer fått extra mycket att tänka på och förhålla sig till. Därför är det viktigt för oss att förmedla att det är väldigt lätt för dig att komma igång med PinToMinds informationsskärmslösning. Med PinToMind behöver du inte ha en helt färdig plan på förhand, och du behöver inte någon förkunskap! Vår lösning har testats noggrant och förberetts exakt med tanken att du ska spara tid på informationsdelningen. Dessutom är vi naturligtvis här för dig om några frågor uppstår! På våra supportsidor hittar du användbara och förtydligande artiklar och vår vänliga supportpersonal är alltid redo att hjälpa till. Vi brinner för att göra informationsarbetet både enkelt och tryggt för dig!

Nio fördelar med PinToMind i kampen mot Corona - 1

Testa PinToMind gratis och utan förpliktelser

Har du inte de fysiska skärmarna på plats än? Låt inte det hindra dig från att starta en gratis testperiod. Du kan börja smått och när du upptäcker nya användningsområden och möjligheter är det enkelt att uppgradera lösningen, om du så önskar. Du kan faktiskt komma igång genom att testa vår lösning på din egen dator. Testa PinToMind gratis och utan förpliktelser i 30 dagar och få tillgång tll alla funktioner på en gång!

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor!Arkiv för alla blogginlägg
« Infoskärmar hos traditionsrikt och kvalitetsmedvetet träföretag   ||   Välkommen till teamet, Georg och Jon Håvard! »