Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

ASUS Chromebit AUE

Publicerad 23.09.2020 av Favo

Google rapporterar om att ASUS Chromebit från november 2020 inte längre kommer att uppdateras automatiskt, - enheterna uppnår det Google kallar “Auto Update Expiration” (AUE).

Kan användas, men kommer inte att få uppdateringar

Vår Google-partner bekräftar att enheterna som är i bruk kommer att kunna användas tills vidare. Enheterna kommer däremot inte att få uppdateringar, något som kan innebära utmaningar på sikt. Information från Google kan du läsa här.

Vi arbetar med att hitta en ersättning

Chromebit, som länge har varit ett enkelt och bra alternativ för många av våra kunder, har slutat att produceras och finns inte längre på marknaden. Vi arbetar med att hitta en bra ersättning för Chromebit, och hoppas att kunna presentera detta inom kort.

Rekommenderad utrustning

Under tiden rekommenderar vi Chromebox för kunder som har skärm och behöver en enhet för att visa innehållet. Det kommer fortfarande nya Chromebox-modeller som kommer att fungera som tidigare och som fungerar med vår lösning.

vår sida om rekommenderad utrustning hittar du alltid en uppdaterad översikt över den utrustning som vi rekommenderar.

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor!Arkiv för alla blogginlägg