English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Infoskärmar i färgstark butik

Publicerad 03.09.2020 av Favo
Infoskärmar i färgstark butik

- Skärmar har en egen förmåga att fånga vår uppmärksamhet, konstaterar Morten Hillestad på Fargerike Malerboden och tittar nöjd bort mot en av infoskärmarna i färgbutikslokalen på Stord i Norge. Malerboden är en av många butiker som använder PinToMinds infoskärmar för att informera och kommunicera till personal och kunder.

Kampanjer och information

Tre stiliga skärmar har placerats på strategiska platser runt om i butiken.

– För oss är infoskärmar ett bra sätt att visa upp nya produkter på, lyfta fram aktuella kampanjer, och få ut annan aktuell information, menar Morten.

PinToMind hos Malerboden

Yrkeskunnighet och engagemang

Fargerike Malerboden på Stord är ett familjeföretag med stor kunskap om och passion för färger och trender inom bygg och interiör. Och den som kommer in i butiken möter alltid engagerad, kunnig och tillmötesgående butikspersonal.

– För oss handlar mötet med kunden först och främst om att hjälpa, lösa utmaningar och hitta de bästa lösningarna. Det är vad vi brinner för, understryker Morten.

PinToMind hos Malerboden

Utbyggnation och golvkampanjer på skärm

Han berättar att butiken det senaste året har satsat stort och byggt ut golvavdelningen, så att de nu har det största och bästa golvsortimentet i distriktet.

– Vi körde mycket golv-info och golv-kampanjer på infoskärmarna efter det, berättar Morten, som är väldigt nöjd med nysatsningen.

PinToMind hos Malerboden

Samarbete och ansvarsfördelning

Det är i huvudsak Morten som administrerar infoskärmarna. - Vi är duktiga på att fördela ansvaret oss emellan, ler han, och menar att det är en viktig nyckel till att det går väldigt bra att vara en familj på fyra som arbetar tillsammans, förutom två andra anställda.

– Vi har alla våra egna ansvarsområden och är experter inom lite olika områden, även om det självklart också är viktigt för oss att kunna lite om det mesta.

PinToMind hos Malerboden

Snabbt och enkelt att uppdatera

När det gäller att följa upp användningen av skärmarna, tycker inte Morten att det är ett stort ansvar.

– Det är otroligt enkelt, säger han och hänvisar till att det går väldigt snabbt och enkelt att lägga ut något nytt på skärmarna. - Dessutom är det mycket som uppdateras automatiskt, till exempel hämtar PinToMinds infoskärmslösning senaste nytt från både vår Facebook- och Instagram-profil, något som bidrar till att en del av innehållet på skärmen ständigt förnyas av sig själv.

PinToMind hos Malerboden

Praktiskt med väderprognos på skärmen

På Fargerike Malerboden är de också väldigt nöjda med att de kan visa väderprognosen på skärmarna.

– Vädret är ju något vi håller ett extra öga på i vår bransch, särskilt under sommarhalvåret när det ska målas ute, säger Morten, och beskriver samtidigt hur variationen genom årstiderna gör ett arbetsår varierat och spännande. Nu är hösten på ingång och då vänds snart uppmärmsamheten mot renovering inomhus.

PinToMind hos Malerboden

Handla lokalt!

Den här hösten blir självklart lite extra spännande.

– Vår bransch är inte den som har drabbats hårdast av pandemin, säger Morten, men det är klart att vi ändå är spända över hur saker och ting kommer att utvecklas. Vi har dock upplevt att informationsskärmen också är ett bra verktyg för att informera och påminna om smittskydd.

– För tiden framöver får vi bara hoppas att folk ser värdet i att lägga sina pengar på de lokala butikerna och att flera aktivt väljer att handla lokalt, avslutar han. Och det är en uppmaning som vi på PinToMind mer än gärna instämmer i!

Testa PinToMind gratis

Är ni sugna på att använda infoskärmar i er verksamhet? Vi erbjuder 30 dagars gratis provperiod, så att ni kan testa alla funktioner på PinToMind, och se om vår lösning passar just era informationsbehov. Du kommer igång genom att skapa ett PinToMind-konto här. Lycka till!Arkiv för alla blogginlägg
« 7 goda skäl att använda infoskärmar   ||   Infoskärmar hos traditionsrikt och kvalitetsmedvetet träföretag »
2500 kunder | 25 länder