English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

7 goda skäl att använda infoskärmar

Publicerad 30.06.2020 av Favo
7 goda skäl att använda infoskärmar

Många saker att komma ihåg? Mycket information som ska delas? Flödar inboxen över av e-postmeddelanden? Vårt sätt att möta den utmaningen är att använda infoskärmar, och vi har utvecklat lösningen PinToMind för att kunna bidra till ett enklare och mer effektivt informationsflöde i arbetsvardagen. Här har du 7 bra skäl till att användning av infoskärmar är en genial lösning för dig och ditt företag.

1. Alla vet vad som sker 👍

En infoskärm är en modern, digital anslagstavla som ger dig en enastående möjlighet för att se till att alla vet vad som sker i organisationen. Med en infoskärm kan du dela kunskap och information, och dessutom kan du skapa förväntan och engagemang.

Till exempel kan du låta besökare som väntar i receptionen få…

Eller låt de anställda få…

En infoskärm kan anpassas till olika rum och platser och till alla slags målgrupper. Det finns så många möjligheter! 🤩

7 goda skäl att använda infoskärmar

2. Dela aktuell och uppdaterad information 💬

«Inte ännu en yta att uppdatera,» suckar du kanske, och tänker på anslagtavlan som svämmar över av gammalt innehåll, eller företagsbloggen som inte har fått ett nytt inlägg på över ett år. Något av den geniala med infoskärmar är att de är mycket enklare att hålla uppdaterade. Mycket av innehållet hämtas automatiskt från källor med redan uppdaterat innehåll, som till exempel företagets kalender eller era kanaler på sociala medier.

Med vår lösning kan dessutom både publicering och avpublicering enkelt tidsstyras, så att det automatiskt bara är aktuellt innehåll som visas på infoskärmen. Du administrerar det hela enkelt och översiktligt på ditt användarkonto hos oss, från varhelst du befinner dig i världen. Den enda du behöver är en webbläsare och tillgång till internet. Det du vill publicera, visas på de fysiska skärmarna exakt den tidpunkten som du har valt. Med mobilappen PinToMind Go kan dina anställda dessutom få alla uppdateringarna rakt in i den skärmen som de tittar på mest under en dag - mobiltelefonen. 🖥📲

7 goda skäl att använda infoskärmar

3. Fånga uppmärksamheten 👀

På en infoskärm kan du visa varierat innehåll. Inte minst är det en fenomenal yta för att dela bilder och videor. Att använda visuella element i delningen av information är något som verkligen kan fånga uppmärksamheten hos dem du vill nå. Med PinToMind är det enkelt att visa bilder eller skapa skräddarsydda anslag med en kombination av text och bild. Du kan också visa företagets egna videor genom att ladda upp dem direkt i ett video-anslag, eller så kan du visa aktuella videor från YouTube.

4. Skapa engagemang 👩‍🏭

En infoskärm är en perfekt kanal för att dela goda nyheter, för att samlas kring trevliga gemensamma upplevelser, eller för att till exempel glädja sig över lanseringen av en ny produkt. Sådana anslag väcker fort entusiasm och skapar god stämning. Och vad sägs om en nedräkning till något ni ser fram emot? Vårt tidräknaranslag skapar förväntan och engagemang, och är därför väldigt populärt.

5. Stiligt och funktionellt 💪✨

Genom att använda infoskärmar får du möjligheten att skapa moderna, snygga och funktionella anslagstavlor i receptionen, konferensrummet, personalmatsalen, eller varhelst du vill placera en informationsskärm. För att göra det enkelt för dig att få det att se stiligt ut, har vi skapat en rad färdiga mallar, och du kan välja mellan våra populära bakgrundsdesigner eller bakgrundsbilder. Du kan använda bakgrunderna som de är, eller skräddarsy dem med färger som matchar ditt företag och logga. Det är också möjligt att ladda upp en egen design eller egna bakgrundsbilder om du önskar det.

7 goda skäl att använda infoskärmar

6. Spara tid! ⏱

Att dela information tar tid. Just därför är det viktigt att ha goda redskap. Vi tror att en informationsskärm kan vara just det effektiva verktyget som du behöver i det sammanhanget. Det finns flera lösningar för infoskärmar. Det fina med vår lösning är att PinToMind kan användas oberoende av dina förkunskaper och tekniska kompetens. Vi har gjort det enkelt för dig att lyckas! Du slipper att uppfinna en lösning från början, eller att använda en redan knapp tidsresurs på system som inte fungerar.

Hos oss får du ett färdigt paket som fungerar, och som gör det lätt att få det informationsflödet som du drömmer om på plats. Allt är noga testat och utarbetat med tanke på att du ska spara tid i informationsarbetet och få mer tid till det som är viktigt för dig.

7 goda skäl att använda infoskärmar

7. En god investering 💰

En infoskärmslösning är med andra ord en investering som du kommer att få mycket igen för. För att du själv ska kunna upptäcka vad det kan innebära för dig och ditt företag att satsa på en sådan lösning, erbjuder vi dig att testa PinToMind kostnadsfritt i 30 dagar.

Har du inte de fysiska skärmarna på plats än? Låt inte det stoppa dig från att starta ett gratis provkonto. Du kan komma igång genom att testa vår lösning på din egen dator. Är du redo för att hitta ett nytt och bättre informationsflöde inom ditt företag? Testa PinToMind gratis och utan förpliktelser i 30 dagar och få tillgång till alla funktioner direkt! 😄

7 goda skäl att använda infoskärmar

Och du… Skulle det dyka upp frågor på vägen är vi självklart här för dig! På våra supportsidor hittar du hjälpsamma supportartiklar om det du undrar över. Och om du fortfarande sitter fast, är våra trevliga medarbetare på kundsupport alltid redo att hjälpa till.

Vi brinner för att det ska vara enkelt för dig att skapa och visa innehåll på dina infoskärmar, och vi vill göra det vi kan för att vår lösning ska fungera optimalt för dig.Arkiv för alla blogginlägg
« PinToMinds infoskärmar till hjälp i volontärarbete   ||   Infoskärmar i färgstark butik »