English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

PinToMind hos Eidesvik havfiske

Publicerad 26.03.2020 av Favo
PinToMind hos Eidesvik havfiske

Genom generationer har familjeföretaget Eidesvik Havfiske på Bømlo byggts upp runt fiske och fiskuppfödning. Vi hade glädjen att besöka dem i höstas. Då var det fortfarande trångt i deras lokaler, och coronavirus var något som ingen av oss ännu hade hört talas om. Även om dagarna nu ser annorlunda ut hos dem, som hos så många andra, berättar de att det trots omständigheterna går ganska bra.

Idag är företaget en stor och modern hörnsten ute i havgapet, med en tydlig förankring i den norska kustkulturen. Detta återspeglas i den trevliga och genomgående marina miljön i företagets reception. Sida vid sida med vackert kusthantverk och gamla, ärevördiga föremål, bidrar nu också en informationsskärm till att förmedla vad företaget sysslar med.

PinToMind hos Eidesvik havfiske

- För oss har infoskärmen varit ett väldigt fint sätt att synliggöra aktiviteten i företaget, både för oss själva och för andra. Aina Eidesvik, Eidesvik Havfiske

PinToMind hos Eidesvik havfiske

– Det händer mycket spännande här hos oss, just nu, berättar Aina Eidesvik på Eidesvik Havfiske, och infoskärmen skapar rätt och slätt liv i receptionen. Hon pekar på informationsskärmen som hänger på väggen. - Här kan alla besökare få ett omedelbart intryck av vad företaget gör, och vi i personalen stannar gärna upp, tittar en stund och pratar om det vi ser. För oss har infoskärmen varit ett väldigt fint sätt att synliggöra aktiviteten i företaget, både för oss själva och för andra.

PinToMind hos Eidesvik havfiske

Just nu är det mycket uppmärksamhet både internt och externt runt den nya och toppmoderna recirkuleringsanläggningen för uppfödning av lax från rom till sättfisk. Här används den allra nyaste teknologin för att kunna leverera en ännu bättre produkt.

PinToMind hos Eidesvik havfiske

När fisken är stor nog, skickas den vidare till företagets anläggning för matfisk i Ryfylke. Aina berättar att de har en infoskärm i det gemensamma utrymmet även på anläggningen i Ryfylke, och menar att användningen av PinToMinds* informationsskärmar på båda avdelningarna har bidragit till en fin utväxling av vardagsglimtar mellan de två anläggningarna, som rent geografiskt ligger en bit från varandra. - Detta får vi mycket positiv feedback på, från de anställda, lägger hon till.

- Vår erfarenhet är att PinToMind är både enkelt och kul att använda, och det är så enkelt att få skärmarna att se fina ut.Aina Eidesvik, Eidesvik Havfiske

– Det fungerar väldigt bra för oss som administerar skärmarna, säger Aina Helen. Utöver interna anslag med bilder och text har de också valt att visa nyhetsuppdateringar och väderprognoser på skärmarna. - Vår erfarenhet är att PinToMind är både enkelt och kul att använda, och det är så enkelt att få skärmarna att se fina ut. De få gånger vi har haft behov för support, har det gått snabbt och enkelt att få kontakt och vi har snabbt fått löst det vi undrade över! Vi är väldigt nöjda, ler hon.

PinToMind hos Eidesvik havfiske

*PinToMind heter Infoskjermen i Norge.Arkiv för alla blogginlägg
« Coronaviruset: - Vill hjälpa med det vi kan!   ||   PinToMinds infoskärmar till hjälp i volontärarbete »
2500 kunder | 25 länder