English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Coronaviruset: - Vill hjälpa med det vi kan!

Publicerad 19.03.2020 av Favo
Coronaviruset: - Vill hjälpa med det vi kan!

I kampen mot coronaviruset vill vi gärna hjälpa med det vi kan. Vi erbjuder PinToMind gratis till verksamheter, avdelningar och projekt som upprättas för att bekämpa coronaviruset, och vi uppmuntrar till att använda mobilappen PinToMind Go, på både mobil och dator. Ett viktigt tips är också att Folkhälsomyndigheten erbjuder färdigt informationsmaterial som enkelt kan visas på informationsskärmar.

Gratis för projekt i kampen mot coronaviruset

Verksamheter, avdelningar och projekt som upprättas för att bekämpa coronaviruset får använda vår lösning gratis. Skapa ett nytt, gratis konto på vår webbsida, och kontakta oss, så håller vi kontakt och kan förlänga medan kampen mot coronaviruset pågår.

Tydlig information på personalrum, i väntrum och liknande, och inte minst möjligheten för att informera med hjälp av PinToMind Go, hoppas vi kan bidra till arbetet.

I karantän eller på hemmakontor? Använd PinToMind Go!

Med vår mobilapp, PinToMind Go, kan du läsa innehåll från infoskärmen på mobil eller dator, - perfekt om du är i karantän, isolering eller har hemmakontor.

Alla våra kunder har möjlighet för att dela sina infoskärmar till PinToMind Go, utan extra kostnad. Fråga dem som administrerar infoskärmarna i er verksamhet om de har delat till PinToMind Go, och vad delningskoden är.

För att använda PinToMind Go på mobil laddar du ner appen på AppStore (iPhone) eller GooglePlay (Android). När du startar appen första gången får du valet att uppge koden för skärmen som du vill följa. Du kan också öppna innehållet direkt i en webbläsare, genom att gå till https://app.pintomind.com/go/demo, där du byter ut “demo” i länken med delningskoden till er skärm.

Färdigt informationsmaterial från Folkhälsomyndigheten

Folkhälsomyndigheten erbjuder färdigt informationsmaterial i form av bild-, och videofiler, som du gärna kan publicera på era infoskärmar. De kan laddas ner och läggas ut som bild-anslag eller video-anslag.

Vi vill gärna hjälpa

Har du frågor eller något vi kan hjälpa till med? Vi är här, och vill gärna hjälpa dig!Arkiv för alla blogginlägg
« Bättre informationsflöde i skolvardagen med infoskärmar   ||   PinToMind hos Eidesvik havfiske »