Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Facebook kräver administratörsrättigheter

Publicerad 02.12.2019 av Favo
Facebook kräver administratörsrättigheter

Facebook skärper tillämpningen av reglerna för vem som kan hämta innehåll från Facebooksidor. Från den 10:e december behöver du ha administratörsrättigheter för alla sidor som du vill visa på PinToMind.

Kan inte längre visa alla sidor

Från mitten av december stänger Facebook möjligheten för att vi kan hämta data så som vi har gjort tills nu. Det blir dessvärre inte längre möjligt att skapa anslag med visning av vilken Facebooksida som helst, hädanefter måste man vara administratör för sidor som man vill visa på informationsskärmen.

- Till exempel kan du inte längre visa lokaltidningens Facebooksida, om du inte själv har administratörsrättigheter på denna sida.

Kan visa sidor man är administratör för

Facebooksidor som du har administratörsrättigheter till kommer du fortsatt att kunna visa på PinToMind. När du ska skapa ett nytt Facebook-anslag efter den 10:e december, kommer du att få en lista över de sidor som du får lov att visa, och så väljer du enkelt vilken av sidorna som du vill visa i anslaget.

Mer information om övergången från gamla till nya Facebook-anslag kommer där du redigerar gamla anslag, och på våra supportsidor.

Har du några frågor? Ta gärna kontakt med oss!Arkiv för alla blogginlägg