Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Nytt Auto-bild-anslag

Publicerad 10.10.2019 av Favo
Nytt Auto-bild-anslag

Vi har nyligen publicerat ett nytt bild-anslag på PinToMind, som anpassar sig helt auto-magiskt! Om du inte har testat det ännu, hoppas vi att du vill göra det nu!

Snabbt fixat ✅

Med Auto-bild-anslaget, som du hittar överst i menyn för “Nytt anslag” uppe till höger, är det otroligt snabbt fixat att lägga upp ett bildanslag på infoskärmen! Du behöver inte tänka på visningsval, bildstorlek och så vidare. Allt du gör är att välja en bild, eventuellt skriva lite text och publicera!

Allt anpassas och blir samma layout 👌

Eftersom allt blir automatiskt skalenligt anpassat i Auto-anslaget, blir visningen väldigt fin när det kommer flera sådana anslag efter varandra på skärmen. Layouten på anslagen blir lik, oavsett bildens riktning.

Kan publiceras direkt från Bilder-appen på iOS

Den här nya anslagstypen kom tillsammans med flera nya uppdateringar, som du kan läsa om i den här bloggartikeln. Vi har bland annat skapat en möjlighet för att väldigt enkelt kunna publicera ett bildanslag på infoskärmen, direkt från Bilder på iPhone och iPad!📱😁👍

Läs gärna mer om detta på våra supportsidor.Arkiv för alla blogginlägg