English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

3 nyheter för PinToMind Go

Publicerad 26.09.2019 av Favo
3 nyheter för PinToMind Go

PinToMinds informationsskärmslösning är under ständig utveckling, och nu har vår mobilapp, PinToMind Go, fått ännu fler funktioner! Vi har publicerat användarstatistik, ett nytt bildanslag och möjligheten att dela bilder direkt från Bilder i iOS.

Populär och välanvänd app

Vår mobilapp, PinToMind Go, erbjuder våra kunder ett mycket enkelt sätt att dela information med de som inte befinner sig på plats, vid den fysiska informationsskärmen. Mobilappen är mycket populär och det gläder oss verkligen. Faktum är, att det var femte sekund är någon användare som laddar in sitt innehåll i PinToMind Go! 🤩📱

Nyhet # 1: Användarstatistik för Go

En av nyheterna för mobilappen är att man som administratör på PinToMind-kontot nu kan se användarstatistik. Genom att klicka på delningskoden för den aktuella skärmen kan du se hur många som har skrivit in koden i mobilappen på sin mobila enhet det senaste halvåret. Du kan också se hur många som varit aktiva i mobilappen de senaste 7 och 30 dagarna.

Nyhet # 2: Bildanslag Auto

Vår andra nyhet är det nya bildanslaget, Auto, som är ett supersnabbt sätt att publicera ett snyggt bildanslag på skärmen. Med Auto blir bilden automatiskt skalenligt anpassad och visningen på skärmen blir snygg, oavsett bildens riktning. Lägg in lite text och en bild, så anpassar vi storleken så att den passar, helt Auto-magiskt! 😃✨

Nyhet # 3: Publicera direkt från Bilder-appen

Vi har också skapat en möjlighet för att väldigt enkelt kunna publicera ett Bild-anslag på informationsskärmen, direkt från Bilder på iPhone och iPad!

Gör så här:

En mer detaljerad instruktion hittar du på våra supportsidor.Arkiv för alla blogginlägg
« Midsommarkransens grundskola + PinToMind Go = sant 📚📱🤩   ||   Visa avgångstavla på infoskärmen »