Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Norsk
Blogg pintomind.com

Uppdaterad och förbättrad visning från Facebook

Publicerad 15.08.2019 av Favo
Uppdaterad och förbättrad visning från Facebook

Facebook har gjort några ändringar i hur innehåll hämtas och visas hos externa tjänster. Vi har tagit tillfället i akt och snyggat till vårt Facebook-anslag. Det nya anslaget är redo att användas, vi hoppas att du gillar det!

Det är fortfarande text och bild från offentliga Facebook-sidor som visas, men med den här uppdateringen fyller anslaget skärmen på ett mycket bättre sätt. Vi hoppas att du gillar det! :smiley:

Användaren behöver autentisera sig

Uppdateringen från Facebook kräver nu också att användaren autentiserar sig för att kunna hämta ut innehåll från Facebook. Det innebär att man vid skapandet av ett nytt Facebook-anslag måste autentisera sig, innan anslaget kan skapas och publiceras. Mer om detta kan du läsa på våra supportsidor.

Vad händer med existerande Facebook-anslag?

Facebook-anslag med gammal layout kommer att finnas kvar, och tas inte bort från skärmarna. Men om du vill ha ett anslag med den nya layouten, ersätter du enkelt det gamla med ett nytt, motsvarande Facebook-anslag.

Redo att användas!

Det nya Facebook-anslaget finns redan tillgängligt i menyn och är redo att användas. Uppdatera dina Facebook-anslag nu och få förnyad uppmärksamhet mot dina skärmar! :sunglasses:Arkiv för alla blogginlägg