Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Midsommarkransens grundskola + PinToMind Go = sant 📚📱🤩

Publicerad 15.08.2019 av Favo
Midsommarkransens grundskola + PinToMind Go = sant 📚📱🤩

På Midsommarkransens grundskola har man hittat ett sätt för att snabbt och enkelt informera både personal, elever och vårdnadshavare. I tillägg till de stora informationsskärmarna på skolans väggar, använder man sig även av mobilappen, PinToMind Go, för att på ett smidigt sätt få ut den information som är viktig för dem.

PinToMind Go för vårdnadshavare, elever och personal 👩‍🏫


Anneli Rytterlund, Midsommarkransens grundskola

På Midsommarkransens grundskola utnyttjar man verkligen potentialen i PinToMinds informationsskärmar och mobilappen, PinToMind Go. Skolan förmedlar nämligen information genom PinToMind till både skolans personal, elever och till barnens vårdnadshavare. – Vi på skolan är väldigt nöjda, och föräldrarna är också jättenöjda, säger Anneli Rytterlund, IT-samordnare på Midsommarkransens grundskola. – PinToMind Go erbjuder lättillgänglig information då man inte behöver någon inloggning, utan bara koden till den aktuella skärmen, fortsätter Anneli.

Olika skärmar riktade till de olika årskurserna

Skolan har olika infoskärmar för de olika årskurserna, och delar enkelt en unik delningskod för varje skärm, som berörda elever och vårdnadshavare abonnerar på i mobilappen PinToMind Go. – Vi lägger mest in samma information till alla, men vi lägger även lite riktad information på våra olika skärmar, berättar Anneli.

Började med att visa dagens aktiviteter på fritids 🏓🧩🎨

Det hela började med att skolan letade efter ett digitalt sätt att dela information om dagens aktiviteter på fritids, och man hittade lösningen i mobilappen PinToMind Go. De äldre barnen laddar ner appen och får del av informationen som skolan delar, direkt i sina mobiltelefoner.

Pushnotis för extra viktig information 💬📲

Med PinToMind är det möjligt att skicka ut en pushnotis till användare som har PinToMind Go-appen i sina mobiler. Notisen informerar om att något nytt har publicerats på infoskärmen och via pushnotisen kan man öppna appen och gå direkt till den nya informationen. – Vi skickar pushnotiser i mobilappen för att till exempel meddela att vi stänger tidigare på grund av ett personalmöte, förklarar Anneli.

Vi är väldigt nöjda och vi rekommenderar ofta PinToMind till andra skolor, vi har till och med visat upp systemet på en workshop! Anneli Rytterlund, IT-samordnare på Midsommarkransens grundskola

Vill du också använda PinToMind Go i er verksamhet? Nu ingår mobilappen i ALLA våra prisplaner. På våra hjälpsidor kan du läsa hur du enkelt kommer igång med mobilappen!Arkiv för alla blogginlägg