English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Midsommarkransens grundskola + PinToMind Go = sant đŸ“šđŸ“±đŸ€©

Publicerad 15.08.2019 av Favo
Midsommarkransens grundskola + PinToMind Go = sant đŸ“šđŸ“±đŸ€©

PÄ Midsommarkransens grundskola har man hittat ett sÀtt för att snabbt och enkelt informera bÄde personal, elever och vÄrdnadshavare. I tillÀgg till de stora informationsskÀrmarna pÄ skolans vÀggar, anvÀnder man sig Àven av mobilappen, PinToMind Go, för att pÄ ett smidigt sÀtt fÄ ut den information som Àr viktig för dem.

PinToMind Go för vĂ„rdnadshavare, elever och personal đŸ‘©â€đŸ«


Anneli Rytterlund, Midsommarkransens grundskola

PĂ„ Midsommarkransens grundskola utnyttjar man verkligen potentialen i PinToMinds informationsskĂ€rmar och mobilappen, PinToMind Go. Skolan förmedlar nĂ€mligen information genom PinToMind till bĂ„de skolans personal, elever och till barnens vĂ„rdnadshavare. – Vi pĂ„ skolan Ă€r vĂ€ldigt nöjda, och förĂ€ldrarna Ă€r ocksĂ„ jĂ€ttenöjda, sĂ€ger Anneli Rytterlund, IT-samordnare pĂ„ Midsommarkransens grundskola. – PinToMind Go erbjuder lĂ€ttillgĂ€nglig information dĂ„ man inte behöver nĂ„gon inloggning, utan bara koden till den aktuella skĂ€rmen, fortsĂ€tter Anneli.

Olika skÀrmar riktade till de olika Ärskurserna

Skolan har olika infoskĂ€rmar för de olika Ă„rskurserna, och delar enkelt en unik delningskod för varje skĂ€rm, som berörda elever och vĂ„rdnadshavare abonnerar pĂ„ i mobilappen PinToMind Go. – Vi lĂ€gger mest in samma information till alla, men vi lĂ€gger Ă€ven lite riktad information pĂ„ vĂ„ra olika skĂ€rmar, berĂ€ttar Anneli.

Började med att visa dagens aktiviteter pĂ„ fritids đŸ“đŸ§©đŸŽš

Det hela började med att skolan letade efter ett digitalt sÀtt att dela information om dagens aktiviteter pÄ fritids, och man hittade lösningen i mobilappen PinToMind Go. De Àldre barnen laddar ner appen och fÄr del av informationen som skolan delar, direkt i sina mobiltelefoner.

Pushnotis för extra viktig information 💬đŸ“Č

Med PinToMind Ă€r det möjligt att skicka ut en pushnotis till anvĂ€ndare som har PinToMind Go-appen i sina mobiler. Notisen informerar om att nĂ„got nytt har publicerats pĂ„ infoskĂ€rmen och via pushnotisen kan man öppna appen och gĂ„ direkt till den nya informationen. – Vi skickar pushnotiser i mobilappen för att till exempel meddela att vi stĂ€nger tidigare pĂ„ grund av ett personalmöte, förklarar Anneli.

Vi Àr vÀldigt nöjda och vi rekommenderar ofta PinToMind till andra skolor, vi har till och med visat upp systemet pÄ en workshop! Anneli Rytterlund, IT-samordnare pÄ Midsommarkransens grundskola

Vill du ocksÄ anvÀnda PinToMind Go i er verksamhet? Nu ingÄr mobilappen i ALLA vÄra prisplaner. PÄ vÄra hjÀlpsidor kan du lÀsa hur du enkelt kommer igÄng med mobilappen!Arkiv för alla blogginlÀgg
« Nytt video-anslag   ||   3 nyheter för PinToMind Go »