English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Nytt video-anslag

Publicerad 11.06.2019 av Favo
Nytt video-anslag

Ett stort önskemål från många av våra användare har varit möjligheten att ladda upp video direkt i PinToMind, utan att behöva gå via YouTube. Efter en lång tids arbete är vi nu glada för att kunna släppa vårt nya video-anslag i beta-version, tillgänglig för alla våra användare. 🎥🎉

Vägen har varit lång

Video-anslaget har varit en stor och komplicerad utmaning att lösa. Uppladdning, konvertering, lagring, publicering och uppspelning över lång tid gör att video är en invecklad process som dessutom kan kräva mycket av den lokala utrustningen.

Vi tackar våra användare för tålamodet, och gläder oss över att nu ha lanserat betaversionen av vårt nya video-anslag! 🙌👏

Beroende av särskild utrustning 🖥

För att kunna säkerställa bästa möjliga resultat för den här anslagstypen har vi varit tvungna att ställa några minimikrav på utrustningen som används. Skärmen det visas på måste använda sig av Google Chrome, eller vara en av de nyare Samsung SMART Signage-skärmarna. En daglig omstart av enheten är också att rekommendera för att videolösningen ska fungera optimalt. Mer information om detta hittar du på våra supportsidor.

Feedback eller frågor?

Vi hoppas att du vill logga in och testa vårt nya video-anslag, och att det kommer att vara till god hjälp! Stöter du på några utmaningar på vägen, är det bara att ta kontakt med oss på support@pintomind.com!Arkiv för alla blogginlägg
« PinToMind Go inkluderas för alla    ||   Midsommarkransens grundskola + PinToMind Go = sant 📚📱🤩 »