English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

PinToMind ut i stora vida världen

Publicerad 08.05.2019 av Favo
PinToMind ut i stora vida världen

PinToMind flyttade utomlands, från ursprungslandet Norge där produkten heter Infoskjermen, för ungefär 4 år sedan. Fram tills idag har vi fokuserat på den europeiska marknaden, men nu öppnar vi upp för att ta emot kunder från hela världen.

Kunder i 19 länder

Våra kunder växer i antal och i bredd! Vi har nu kunder i 19 olika länder, och fram tills idag, förutom ett undantag i Brasilien, är de alla europeiska länder.

Öppnar upp för resten av världen

Nu öppnar vi upp för att välkomna kunder från precis hela världen, till att använda vår webbaserade programvara för att administrera och visa innehåll på informationsskärmar. Vi är spända på att se hur vår produkt blir mottagen även utanför Europa! 🌎

Alla kan testa gratis

Det är viktigt för oss att våra kunder känner att vår produkt möter deras behov. Därför erbjuder vi alla en gratis provperiod på 30 dagar. Provperioden ger gott om möjligheter att testa alla funktioner, och se om PinToMind är det man letar efter. Om du är intresserad, får du gärna starta ditt eget gratis provkonto här.Arkiv för alla blogginlägg
« PinToMind redo för Stockholms stads skolor   ||   PinToMind Go inkluderas för alla  »