Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Härliga dagar på skolmässa i Stockholm

Publicerad 17.04.2019 av Favo
Härliga dagar på skolmässa i Stockholm

På skolmässan SETT 2019, som hålls på Kistamässan i Stockholm, mötte vi många intresserade besökare och nöjda existerande kunder. SETT-dagarna är en riktig höjdpunkt på året!

Mässa för digitala verktyg

Vi i teamet på PinToMind deltog nyligen på SETT-mässan i Stockholm. SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation” och är enligt SETT Skandinaviens största mötesplats inom det moderna och innovativa lärandet. Här kan skolledare, IT-strateger, lärare, med flera, botanisera bland det senaste inom IT för skolor och möta leverantörer av digitala verktyg.

Intresset på topp

Vi har presenterat vår webbaserade informationsskärmslösning på SETT sedan 2015 och i år upplevde vi att både besökarantalet och intresset för en användarvänlig lösning för digitala anslagstavlor verkligen var på topp!

Feedback från nöjda kunder

En av flera av våra kunder som kikade in om montern, var Peter Fugelstad på Rudbeckskolan, som gav väldigt uppmuntrande feedback på vår produkt.

PinToMinds lösning gör det enkelt för oss att visa samma information på alla våra 17 skärmar, men på samma gång kunna rikta specifika uppgifter till enskilda skärmar! Att kunna använda strömmar via RSS eller Youtube flöden är funktioner som också gör det så enkelt. Peter Fugelstad, Gruppledare och Information Technology Tekniker, Rudbeckskolan

Det var riktigt härligt att träffa nöjda existerande kunder, varav flera har hittat vår lösning på just SETT-mässan under tidigare år. Många intresserade mässbesökare tog sig också god tid i vår monter och fick med sig information om hur vår infoskärmslösning kan hjälpa dem att få ut den information som är viktig för dem, på ett mycket enkelt sätt.

Testa PinToMind gratis

Visste du att vi erbjuder alla att testa vår lösning helt gratis, och helt utan förpliktelser under 30 dagar? Starta ett eget provkonto genom att klicka här, och testa själv!Arkiv för alla blogginlägg